Milwaukee STØVMASKE M. VENTIL FFP2 10P • 8806558

Støvmaske med ventil FFP2 10 stk

Engangsstøvmaske med ventil i FFP2-klassifisering er designet for å gi optimal beskyttelse mot skadelige partikler i arbeidsmiljøer med behov for ekstra sikkerhet. Masken sikrer 94% filtreringseffektivitet, noe som gjør den til et pålitelig valg for profesjonelle som jobber i støvfulle omgivelser. Den ergonomiske designen og komforten gjør den egnet for langvarig bruk uten å gå på bekostning av pustekomfort.

Teknisk beskrivelse

Produktet er utstyrt med en fleksibel nesebro i aluminium som gir en tilpasset passform, og justerbare stropper som sikrer at masken sitter godt på plass. Den integrerte enveisventilen forhindrer duggdannelse, noe som gjør det enklere å puste selv under intense arbeidsøkter. Masken er laget i henhold til den europeiske standarden EN149:2001/A1:2009, som garanterer pålitelig beskyttelse i krevende miljøer.

Funksjonalitet

Den ventilasjonsutstyrte støvmasken kombinerer beskyttelse og komfort, med en ventil som sørger for at utåndingsluft slippes effektivt ut, og hindrer oppbygging av varme og fuktighet på innsiden. Dette gir en sval og behagelig følelse, selv under lange arbeidsøkter. Den tette forseglingen forhindrer at støv og partikler trenger inn, mens masken samtidig er kompatibel med sikkerhetsbriller, noe som øker brukervennligheten og sikkerheten ytterligere.

Bruksområde

Masken er ideell for bruk i industrimiljøer hvor det er høy risiko for støv og partikkelforurensning, som byggeplasser, verksteder, og i håndverksyrker som involverer slipe- eller sagearbeid. Maskens FFP2-klassifisering gjør den også egnet i helsesektorer for beskyttelse mot luftbårne partikler som bakterier og virus.

Montering

For å sikre optimal beskyttelse, plasser masken over nese og munn, og juster nesebroen forsiktig ved å presse aluminiumslaget til den følger nesens konturer. Juster deretter stroppene slik at masken sitter tett og komfortabelt på ansiktet. Sørg for at det ikke er noen åpninger mellom masken og huden, og kontroller at ventilasjonen fungerer som den skal ved å puste ut og merke at luften går ut gjennom ventilen.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”