Irwin Bor • 91503

Trespiralbor 20mm x 165mm Blue Groove 6X

Dette boret har et avansert design med et konisk spiralmønster som reduserer friksjon og et skulderskjær som sikrer skarpskårne hull med minimal splintring. Herdet over hele sin lengde, gir det ekstra styrke, noe som gjør det ideelt for krevende gjennomganger i en rekke materialer.

Teknisk beskrivelse

Den koniske spiralkonstruksjonen bidrar til å redusere friksjonen under boringen, og skulderskjæret sikrer rene og nøyaktige hull. Full herding av borets lengde styrker verktøyet og forlenger dets levetid.

Funksjonalitet

Med funksjoner som skulderskjæret og den koniske spiralformen, tilbyr dette boret optimal ytelse ved å skape rene, skarpskårne hull og effektiv sponfjerning. Den fullstendige herdingen sikrer også at boret tåler tøffe materialer og utfordrende arbeidsforhold.

Bruksområde

Dette boret er utmerket for både profesjonelle håndverkere og DIY-entusiaster som krever presisjon og effektivitet i sitt arbeid. Det er spesielt nyttig for oppgaver som krever boring gjennom harde eller sprø materialer hvor nøyaktighet og minimal splintring er nødvendig.

Montering

Takket være den koniske designen og skulderskjæret, er boret lett å håndtere og operere, noe som sikrer enkel og effektiv bruk. Dens robusthet og holdbarhet reduserer behovet for hyppige utskiftninger og vedlikehold.