Castor Trekkefjær med søkerspiral • 8817033

Trekkefjær, Nylon. 25m

Nylon trekkefjæren med søkerspiral er designet for å håndtere kabelinstallasjoner med dens betydelige lengde på 25 meter. Denne fjæren tilbyr en optimal løsning for å trekke kabler gjennom komplekse og lange rørsystemer, ideelt for omfattende industrielle og kommersielle prosjekter.

Teknisk beskrivelse

Denne trekkefjæren har en lengde på 25 meter og en diameter på 4 mm. Den er laget av slitesterk nylon og er utstyrt med en metallisk søkerspiral som forbedrer dens evne til å navigere gjennom trange og vanskelige rørpassasjer. Den runde formen og fleksibiliteten til nylon bidrar til å lette kabeltrekking uten å skade kabelen.

Funksjonalitet

Med sin integrerte søkerspiral gir denne trekkefjæren overlegen navigasjon og kontroll under trekking av kabler, noe som er kritisk i lange og krevende rørveier. Den lange lengden eliminerer behovet for flere verktøy eller utvidelser, gjør installasjonsprosessen mer effektiv.

Bruksområde

Denne fjæren er spesielt nyttig for installasjon av elektriske, telekommunikasjons- og datalinjer i store bygninger, underjordiske passasjer, eller andre miljøer hvor lange kabelføringer er nødvendige. Den er også ideell for bruk i nye byggeprosjekter og renoveringer hvor tilgjengelighet og avstand er utfordringer.

Montering

Trekkefjæren er enkel i bruk; fest kabelen til fjæren og begynn trekkingen. Kompatibiliteten med innslagsverktøy og dens egenskaper for enkel håndtering gjør den til et foretrukket valg for profesjonelle installatører.

Relevante emneord