PM FLEX Trekkefjærer • 1226489

Trekkefjær 4Speed 4mm 20m

Denne høykvalitets lettarbeidede trekkefjæren i PET er utformet for å tilby overlegen ytelse i kabelinstallasjoner. Med en imponerende tålighet på over 1000N og en lengde på 20 meter, sikrer denne fjæren at du kan håndtere selv de mest utfordrende installasjoner med letthet.

Teknisk beskrivelse

Trekkefjæren måler 20 meter i lengde og har en diameter på bare 4 mm, noe som gjør den ideell for å navigere gjennom trange og vanskelig tilgjengelige rør. Den er laget av slitesterk PET og utstyrt med en spesialbehandlet utside som reduserer friksjon for å maksimere brukervennlighet og effektivitet.

Funksjonalitet

Den spesialbehandlede utsiden av fjæren gir en glatt overflate som reduserer friksjon, og letter kabeltrekkingen gjennom stramme kurver og lange passasjer. Dette er avgjørende for å unngå snags og sikre en jevn operasjon fra start til slutt.

Bruksområde

Med sin ekstra lengde er denne trekkefjæren perfekt for større kommersielle og industrielle installasjoner der lange kabelløp er nødvendig. Den er også svært effektiv i boligbyggeprosjekter der nøyaktighet og mindre friksjon er viktig for å oppnå profesjonelle resultater.

Montering

Fjæren er brukervennlig og enkel å håndtere; fest bare kabelen til det inkluderte miniøyet, og start trekkeprosessen. Den høye tåligheten og den lave friksjonen gjør denne fjæren til en pålitelig partner i alle typer kabelinstallasjoner.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”