Eltrode AS Skjøtekabel 400V 16A 25m 5G2,5mm2 • 1501585

Skjøtekabel 16A 400V 5G2,5 25M

Skjøtekabel 400V 16A 25m 5G2,5mm² er en robust og pålitelig kabel som gir effektiv strømtilførsel til elektriske apparater og utstyr på byggeplasser og industrielle anlegg. Den er ferdig koblet og klar til bruk, noe som gjør den enkel å integrere i ditt eksisterende oppsett for umiddelbar bruk.

Teknisk beskrivelse

Denne kabelen har en lengde på 25 meter og et tverrsnitt på 5G2,5mm², som gir optimal strømledningsevne. Den er dimensjonert for 400V og kan håndtere opptil 16A, noe som gjør den ideell for middels tunge elektriske laster. Den er slitesterk og designet for lang levetid under krevende forhold.

Funksjonalitet

Skjøtekabelen er utstyrt med solide koblinger som sikrer pålitelig strømoverføring. Den tåler krevende miljøforhold og gir stabil ytelse selv over lengre avstander. Kabelens fleksible design gjør den enkel å håndtere, og den er ideell for mobile strøminstallasjoner.

Bruksområde

Kabelen er perfekt for byggeplasser, verksteder og andre områder der det er behov for fleksibel og pålitelig strømtilførsel til elektriske apparater. Den er ideell for midlertidige strøminstallasjoner der mobilitet er avgjørende.

Montering

Kabelen leveres ferdig koblet, noe som gjør installasjonen rask og enkel. Den er klar til bruk rett fra pakken, uten behov for ytterligere montering.

Våre partnere – trygge og profesjonelle monteringsløsninger

Når du handler hos Elektroimportøren, kan våre nøye utvalgte partnere montere alt for deg. Våre partnere er erfarne installatører som sikrer at jobben blir utført til avtalt tid, pris og med høyeste kvalitet. Enten du kjøper produkter direkte fra oss eller via en partner, får du alltid samme gode pris og trygghet.

Ved å velge en Elektroimportøren Partner får du profesjonell hjelp til både små og store prosjekter, med garanti om at alt blir installert i henhold til gjeldende forskrifter. Spar tid og stress – la våre partnere gjøre jobben for deg, slik at du kan være trygg på at alt er riktig utført.

Få ditt prosjekt fullført enkelt og sikkert med en Elektroimportøren Partner i dag!

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent