Shelly Pro EM
50A (with 2 50A CT) •
94499

Shelly Pro EM - 50A (with 2 50A CT)

  • Fungerer med

    Virker med Homey Virker med Homey Bridge

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • Brukerveiledning

Shelly Wi-Fi energimåler med kontaktorkontroll

Oppdag hvordan Shelly Pro EM-50 kan revolusjonere måten du overvåker og kontrollerer energiforbruket på. Denne to-kanals enfase energimåleren er designet for DIN-skinnemontering og tilbyr sofistikert teknologi i en brukervennlig enhet. Med sitt innebygde potensialfrie relé for kontaktorstyring, er Shelly Pro EM-50 en uunnværlig ressurs for moderne energistyring.

Funksjonalitet

Kontaktorkontroll


Med det integrerte potensialfrie reléet, tilbyr Shelly Pro EM-50 avansert styring av kontaktorer, noe som gjør det mulig å håndtere store laster og automatisere systemer effektivt. Dette er ideelt for industrielle applikasjoner og større bygg der nøyaktig kontroll av energiforbruk er kritisk.

To-kanals måling


Dobbeltkanalsfunksjonen tillater simultan overvåkning av to separate elektriske kretser. Dette gir en detaljert forståelse av energiforbruket og effektiviserer energistyringen ved å identifisere spesifikke områder for forbedring.

Wi-Fi tilkobling


Shelly Pro EM-50 er utstyrt med Wi-Fi, noe som gir enkel tilgang og kontroll over enheten via en mobilapp eller et webgrensesnitt. Dette betyr at du kan overvåke og styre energiforbruket fra hvor som helst, noe som gir enestående bekvemmelighet og tilpasningsdyktighet.

Bruksområde

Shelly Pro EM-50 er perfekt for både bolig- og kommersielle bygninger, og tilbyr en smart løsning for energiovervåkning og -styring. Integrer denne enheten i ditt smarte hjem eller bedriftssystem for å oppnå optimal energieffektivitet og forbedre dine driftsprosesser. Enten du ønsker å redusere energikostnadene, forbedre bygningsstyringen eller oppnå miljømål, gir Shelly Pro EM-50 deg verktøyene du trenger for å lykkes.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”