Shelly Motor kondensator
RC Snubler •
94503

Shelly Motor kondensator - RC Snubler

Shelly Motorkondensator -RC Snubler -skal benyttes på energiabsorberende kretser for å undertrykke spenningstoppene forårsaket av kretsens induktans når den igangsettes.

Funksjonalitet

Shelly Motorkondensator er designet for å effektivt undertrykke spenningstoppene som oppstår i energiabsorberende kretser ved igangsetting av induksjonsbelastninger. Dette bidrar til å beskytte hele det elektriske systemet mot potensielle skader forårsaket av disse toppene. Spesielt utviklet for bruk sammen med alle Shelly-reléer, sikrer denne motorkondensatoren at enheter som vifter og motorer fungerer jevnere og mer pålitelig når de styres via Shelly-reléer. Ved å redusere de skadelige effektene av induktans i kretsen, bidrar Shelly Motorkondensator til å forbedre ytelsen og levetiden til induktive laster som vifter og motorer, noe som gjør det til en ideell løsning for å opprettholde effektivitet og driftssikkerhet.

Bruksområde

Skal brukes til alle Shelly-reléer som benyttes sammen med induksjonsbelastninger som vifter, motorer, eller andre enheter som forårsaker spenningstopper under påslag.