Shelly Split Core 50A • 94399

Shelly 50A Current transformator clamp

  • Fungerer med

    Virker med Homey Virker med Homey Bridge Virker med Shelly Cloud

    Del av Smarthusløsning

Overvåk strømforbruket nøyaktig med Shelly Split Core

Ønsker du å forbedre overvåkningen av strømforbruket i hjemmet eller på arbeidsplassen? Shelly Split Core er det perfekte verktøyet for deg. Denne kompakte, men kraftige enheten er designet for å måle strømforbruk opp tail 50A og er spesielt nyttig i kombinasjon med Shelly EM-modulen.

Funksjonalitet

Nøyaktig måling av høye strømstyrker


Shelly Split Core er ideell for overvåkning av apparater og systemer med høyt strømforbruk, og støtter målinger opptil 50A. Dette gjør den til et utmerket valg for både industrielle og boligapplikasjoner hvor nøyaktig og pålitelig strømmåling er nødvendig.

Seamless integrasjon med Shelly EM


For maksimal effektivitet og brukervennlighet kan Shelly Split Core enkelt integreres med Shelly EM-modulen. Denne kombinasjonen gir deg en detaljert oversikt over ditt energiforbruk og gjør det enklere å administrere energikostnadene effektivt.

Bruksområde

Shelly Split Core er spesielt utviklet for bruk med Shelly EM og tilbyr en løsning for energistyring som er både fleksibel og lett å implementere. Enten det er for hjemmebruk eller for større kommersielle eiendommer, gir denne enheten deg full kontroll over energiforbruket med nøyaktige og pålitelige målinger.

Forbrukerne blir stadig mer bevisste på energiforbruket sitt, og med Shelly Split Core kan du ta smarte beslutninger som reduserer kostnader og fremmer bærekraftig livsstil. Integrer den med din Shelly EM i dag og opplev en ny standard innen energiovervåkning.