Sensative Smart sensor • 94442

Sensative Strips Drip 700

  • Fungerer med

    Virker med Homey Virker med Homey Bridge

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • Manual
Strips Drip 700 vannlekkasjesensor kommer også med temperaturvarsler for å oppdage fryserør, noe som gjør den ideell for å overvåke ethvert område der det kan oppstå en lekkasje.

Funksjonalitet

Strips er en av de første sensorene på markedet med den nyeste Z-Wave-teknologien. Strips leveres med SmartStart for å redusere installasjonstiden for tjenesteleverandører, installatører og sluttbrukere. Den kommer med en lengre rekkevidde på opptil 100 meter (+150 % sammenlignet med 500-serien), økt sikkerhet og enda lengre batterilevetid enn før.

Gjennom ditt smarthus eller byggesystem vil du da bli oppdatert i sanntid og varslet når det er opphopning eller tilstedeværelse av vann. Med Strips Drips temperaturmåling (på +/- 4C), kan du også holde styr på alarmerende varmenivåer samt fryseforhold, slik at du blir varslet i sanntid når du trenger å iverksette tiltak som å aktivere en alarm eller automatisk slå av vannstrømmen i huset eller leiligheten.

Bruksområde

Strips Drip 700 vannlekkasjesensor kommer også med temperaturvarsler for å oppdage fryserør, noe som gjør den ideell for å overvåke ethvert område der det kan oppstå en lekkasje. Drip tilbyr en rekkevidde på opptil 100 meter, og med sin robuste design kan disse sensorene installeres i miljøutfordrende områder som i kjellere eller brukes i utendørsmiljøer som under taket hvor vann kan lekke inn i huskonstruksjonen.