Klimabrands Aircondition • 92145

Qlima Mini Split AC

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning

Mini split - stille, kompakt og mobil aircondition

Qlima Mini Split AC er en moderne og praktisk løsning for å oppnå et behagelig inneklima, uansett hvor du befinner deg. Denne kompakte enheten er designet med tanke på nordiske hjem og kombinerer funksjonalitet med stil. Den er ideell for små rom som soverom, barnerom, bobiler og campingvogner, hvor plassen er begrenset og behovet for et stille og effektivt klimaanlegg er stort.

Teknisk beskrivelse

Qlima Mini Split AC har en kjølekapasitet på 1,46 kW og er energiklasse A, noe som sikrer en effektiv og økonomisk drift. Den er utstyrt med Wi-Fi, som gjør det mulig å styre temperaturen via en smarttelefon eller nettbrett. Enheten har en luftmengde på 280 m³/t og et lydnivå på kun 39 dB, noe som gjør den til en av de mest stillegående modellene på markedet. Den fleksible slangen gjør installasjonen enkel og diskret.

Funksjonalitet

Med Qlima Mini Split AC kan du enkelt justere temperaturen og skape et komfortabelt inneklima. Wi-Fi-funksjonen gir deg muligheten til å styre enheten eksternt, programmere tidsplaner og sikre optimal komfort til enhver tid. Enheten har også en innebygd termostat som holder temperaturen stabil, samt et LCD touch display for enkel betjening. Det kompakte og stilfulle designet gjør den lett å integrere i enhver innredning.

Bruksområde

Denne airconditionen er perfekt for mindre rom som soverom, barnerom, bobiler og campingvogner. Det lave lydnivået gjør den ideell for steder hvor ro er viktig, mens den effektive kjølekapasiteten sikrer et behagelig miljø selv på varme sommerdager. Den er også velegnet for kontorer og små stuer hvor det er behov for et diskret og effektivt kjølesystem.

Montering

Qlima Mini Split AC er enkel å installere og krever ikke profesjonell hjelp. Med det medfølgende festet kan både inne- og utedelen raskt monteres. Utedelen, som er mest støyende, plasseres utenfor, noe som sikrer et stille inneklima. Installasjonen tar kun kort tid, hvoretter du kan nyte et kjølig og behagelig miljø. For optimal ytelse anbefales det å følge produsentens installasjonsveiledning nøye.