Provida varme AS Provida HA75 • 5401853

Provida HA75 600/1200W Terrassevarmer Sort

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Produktblad
      • Brukerveiledning

Provida HA75 600/1200W terrassevarmer er den ultimate løsningen for å holde utendørsområder varme og komfortable hele året. Denne kraftige varmeren, utstyrt med avanserte karbonrør, leverer en jevn og behagelig varme med minimal lysavgivelse. Den elegante sorte designen integreres sømløst i enhver utendørs setting, og det innovative Non-Hot touch belegget sikrer trygg bruk, slik at du kan berøre rillene uten risiko for brannskader. Dette gjør den ikke bare effektiv, men også trygg og brukervennlig.

Teknisk beskrivelse

Denne effektive utendørsvarmeren har en justerbar effekt på 600W eller 1200W, avhengig av behov. Med en IP-grad på IPx4, er den motstandsdyktig mot vannsprut, noe som gjør den ideell for utendørs bruk under ulike værforhold. Varmeren har en strålevinkel som kan justeres mellom 120 og 360 grader, noe som sikrer optimal varmefordeling. Den måler 75 x 22 x 22 cm og veier 2,26 kg, noe som gjør den enkel å plassere og flytte. Leveres komplett med en 1,8 meter lang ledning og støpsel for enkel installasjon.

Funksjonalitet

Denne varmeren tilbyr flere praktiske funksjoner som forbedrer brukeropplevelsen. Den justerbare varmeretningen kan settes til enten fast posisjon eller roterende 120 eller 360 grader, noe som gir fleksibilitet i varmefordelingen. Med to effektinnstillinger kan du velge mellom lavere effekt på 600W for mildere varme eller høyere effekt på 1200W for mer intens oppvarming. Den innebygde karbonrørteknologien sørger for rask og effektiv varme med minimal lysutslipp, og Non-Hot touch belegget gir trygghet ved at overflatene ikke blir for varme å ta på.

Bruksområde

HA75 er perfekt for å varme opp større områder på terrassen. Plasser den ved siden av bordet for å gi en behagelig varme til hele familien eller gjestene dine. Den er også ideell for bruk i andre utendørs områder som hager og balkonger, og gir en allsidig løsning for kjølige kvelder. Uansett hvor du trenger pålitelig og effektiv varme, vil denne varmeren være en verdifull tillegg til utendørsområdet ditt.

Montering

Montering av denne varmeren er raskt og enkelt. Start med å plassere enheten på ønsket sted, enten ved siden av et bord eller i et område som trenger oppvarming. Koble deretter til strømmen ved hjelp av den medfølgende 1,8 meter lange ledningen og støpselet. Juster varmeretningen og effektinnstillingen etter behov, og du er klar til å nyte en varm og koselig uteplass uansett vær.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”