Nexans PR 2x2,5mm² • 1067001

PR PLUSS 500V 2X2,5/2,5 Eske

fra Nexans PR PLUSS 500V installasjonskabel
Se/Still ett spørsmål ()
    • Dokumentasjon

      • FDV
      • EPD
      • Ytelseserklæring

Denne husinstallasjonskabelen er optimal for fast opplegg både innendørs og utendørs. Med et kraftigere tverrsnitt på 2x2,5mm², er den velegnet for høyere strømkrav og gir pålitelig og sikker strømforsyning til et bredt spekter av elektriske applikasjoner i bygninger.

Teknisk beskrivelse

Denne husinstallasjonskabelen er bygget i henhold til NEK 535 og NEK IEC 60332-1/EN50265, som garanterer høy kvalitet og sikkerhet. Kabelen har entrådet, glødet kobberledere som er isolert med blyfri PVC for å sikre miljøvennlighet og sikkerhet. Den inkluderer en ekstrudert fyllkappe og en jordleder, også av entrådet, glødet kobber. Aluminiumsbåndet som fungerer som skjerm, er i kontinuerlig kontakt med jordlederen for å tilby beskyttelse mot elektromagnetisk interferens. Ytterkappen er også laget av blyfri PVC, og kabelen tåler en maksimal kontinuerlig ledertemperatur på 70 °C og kan installeres ved temperaturer så lave som 10 °C.

Funksjonalitet

Med et større tverrsnitt på 2x2,5mm² er denne kabelen designet for å håndtere mer intensiv bruk og større belastninger, noe som gjør den ideell for installasjoner som krever en robust og holdbar løsning. Den kontinuerlige jordforbindelsen og skjermen tilbyr ytterligere sikkerhet og pålitelighet i områder med potensiell elektromagnetisk forstyrrelse.

Bruksområde

Denne tykkere husinstallasjonskabelen er spesielt egnet for kraftigere elektriske systemer innenfor både kommersielle og boligområder. Den kan brukes for alt fra større lysinstallasjoner til kraftforsyning til maskiner og annet elektrisk utstyr som krever høyere strømkapasitet, både inne og ute.

Montering

Kabelen er tilgjengelig i flere brukervennlige forpakninger, inkludert Quick-Reel™ og en unik, håndterlig bøtte, som gjør det enkelt å transportere, håndtere og installere kabelen. Disse løsningene reduserer installasjonstid og -kostnad, og gjør det mulig for både profesjonelle og hobbybrukere å utføre arbeidet mer effektivt.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent