Nexans PR Rørtråd Eske/Bunt 300/500V • 1067000

PR PLUSS 500V 2X1,5/1,5 Eske

fra Nexans PR PLUSS 500V installasjonskabel
Se/Still ett spørsmål ()
    • Dokumentasjon

      • FDV
      • EPD
      • Ytelseserklæring

Husinstallasjonskabelen er designet for fast opplegg og kan brukes både innendørs og utendørs. Denne kabelen er ideell for en rekke elektriske installasjoner og tilbyr en pålitelig løsning for elektriske systemer i hjemmet. Med sin blyfrie PVC-konstruksjon og hvite farge, sikrer den en diskret og sikker installasjon som tåler varierte miljøforhold.

Teknisk beskrivelse

Denne husinstallasjonskabelen er konstruert etter NEK 535 og NEK IEC 60332-1/EN50265 standardene, og er designet for sikkerhet og holdbarhet. Kabelen består av entrådet, glødet kobberledere og er isolert med blyfri PVC. Den har også en ekstrudert fyllkappe og en jordleder av samme materiale som hovedlederne. Aluminiumsbåndet som fungerer som skjerm, er i kontinuerlig kontakt med jordlederen. Den ytre kappen er også laget av blyfri PVC, noe som gjør kabelen robust og motstandsdyktig mot miljøpåvirkninger. Den maksimale kontinuerlige ledertemperaturen er 70 °C, og kabelen kan installeres ved temperaturer ned til 10 °C.

Funksjonalitet

Kabelens konstruksjon med aluminiumsbånd og kobberledere sikrer effektiv og pålitelig strømføring og beskyttelse mot elektromagnetisk interferens. Dette gjør den særlig egnet for bruk i områder med høy elektronisk aktivitet. Den kontinuerlige jordkontakten øker sikkerheten ved å forhindre potensielle elektriske feil.

Bruksområde

Denne kabelen er velegnet for permanent installasjon både i private hjem og kommersielle bygninger. Den kan brukes til å kjøre strøm til faste installasjoner som belysning, stikkontakter og annet elektrisk utstyr, både innendørs og utendørs. Den er spesielt nyttig i områder hvor det kreves høyere beskyttelse mot elektrisk interferens.

Montering

Monteringen av husinstallasjonskabelen er enkel takket være dens fleksible og brukervennlige design. Kabelen er tilgjengelig i Quick-Reel™ forpakning og en unik bøtte, som begge forenkler håndteringen og installasjonen, reduserer avfall og sparer tid på arbeidsplassen. Disse forpakningsløsningene gjør det også enklere å håndtere kabelen under installasjon, spesielt i komplekse eller trange rom.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent