Plejd Trådløs bryterinngang • 1420778

Plejd - WIN-01 - Trådløs bryterinngang

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning
      • Målskisse

Plejd - WIN-01 - Trådløs bryterinngang er en innovativ løsning for enkel og effektiv styring av dine smarthjemsprodukter. Med sin slanke og kompakte design passer denne enheten lett bak eksisterende strømbrytere eller i forhøyningsrammer, noe som gjør den diskret og praktisk. Den trådløse bryterinngangen bruker valgfri trykkbryter for å styre Plejd-produkter, og tilbyr en batterilevetid på opptil 15 år med et utskiftbart CR2450 batteri. Denne løsningen er perfekt for de som ønsker å oppgradere til smarthjemsteknologi uten å gjøre omfattende endringer i hjemmets elektriske systemer.

Teknisk beskrivelse

WIN-01 er utstyrt med to innganger som kan kobles til valgfrie trykkbrytere, hvilket gjør det mulig å styre ulike Plejd-enheter trådløst. Den kompakte størrelsen gjør at enheten enkelt kan installeres i en boks bak eksisterende brytere eller i en forhøyningsramme. Den bruker et CR2450 batteri, som gir en imponerende batterilevetid på opptil 15 år, noe som sikrer pålitelig ytelse over lang tid. Det er viktig å merke seg at WIN-01 ikke skal kobles til noen strømkilde.

Funksjonalitet

Plejd sin trådløse bryterinngang gir brukerne fleksibilitet og kontroll over smarthjemsystemet sitt. Med to innganger kan du enkelt koble til og styre flere enheter samtidig. Enheten kommuniserer trådløst med andre Plejd-produkter, noe som gjør installasjonen enkel og problemfri. Den lange batterilevetiden på opptil 15 år betyr at du sjelden trenger å bekymre deg for vedlikehold, og det utskiftbare CR2450 batteriet sikrer at enheten kan brukes i mange år fremover. Den slanke designen gjør at den lett kan skjules bak eksisterende brytere, noe som opprettholder et rent og ryddig utseende i hjemmet.

Bruksområde

WIN-01 er ideell for ethvert hjem som ønsker å integrere smarthjemteknologi uten omfattende installasjon. Den kan brukes til å styre lys, motorer, eller andre elektriske enheter som er kompatible med Plejd-systemet. Dette gjør den perfekt for både private hjem og kommersielle bygninger som ønsker å modernisere sitt elektriske system med minimal innsats. Uansett om du ønsker å styre belysningen i stuen, på kontoret, eller i butikken, gir denne enheten en enkel og effektiv løsning.

Montering

Montering er enkel og krever ingen avanserte ferdigheter. Start med å plassere enheten i boksen bak den eksisterende strømbryteren eller i en forhøyningsramme. Sørg for at enheten ikke er koblet til noen strømkilde. Koble deretter de to inngangene til valgfrie trykkbrytere, og enheten er klar til bruk. Den trådløse kommunikasjonen med andre Plejd-enheter gjør at ingen ytterligere kabling er nødvendig, noe som gjør installasjonen rask og enkel.

Bryter innfelt montasje

En bryter, eller ofte kalt stømbryter eller lysbryter kan bryte en forbindelse mellom to ledere slik at strøm ikke lengre kan flyte gjennom bryteren.

Brytere og dimmere leveres i ulike utforminger, funksjonalitet og montasje. For montering direkte på lampetledning benyttes ledningsbryter eller ledningsdimmer, med for fastmontasje benyttes påvegg eller innfelt.

Den vanligste funksjonaliteten er 1-polet og kan brukes til alle typer belysning innendørs i tørre rom, mens for utendørsbelysning og våtrom må man benytte 2-polet.

  • 1-polet bryter En enkel av/på-bryter.
  • Endevender eller vekselvender En enkel vender hvor COM er enten koblet til L1 eller til L2.
  • Kronevender eller serievender Dobbel 1-polet bryter. To 1-polete brytere i samme hus som kan opereres uavhengig av hver sin aktuator.
  • 2-polet bryter To 1-polete brytere som opereres samtidig av samme aktuator.
  • 2-polet endevender eller vekselvender To endevendere som opereres samtidig av samme aktuator.
  • Mellomvender eller kryssvender 2-polet endevender som er internt koblet for å snu polaritet, dvs. kun fire av de seks kontaktene kobles til ytre ledningsforbindelser.