Philips Hue Smart taklampe • 60696

Philips Hue WCA Xamento M Taklampe Sort

  • Fungerer med

    Virker med Apple HomeKit Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Philips Hue Virker med Homey

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • App Store
      • Google Play
Gjør dagen din lettere og behageligere med fire lysinnstillinger som er håndlaget spesielt for daglige gjøremål: Energize, Concentrate, Read og Relax

Gi nytt liv til badeværelset ditt med Philips Hue Xamento, en serie av lamper spesialdesignet for å gi deg fantastisk lys på baderommet. Denne runde innbyggingsspotten i svart har et diskret og moderne design som passer naturlig inn i alle hjem. Det justerbare hodet gjøre det enkelt å rette lyset i den retningen du vil for å f.eks. opplyse skap og nips. Med White og color ambiance er det mulig å tilpasse din belysning til alle daglige rutiner og nyanser. Bruk forskjellige lysscener til å forvandle baderommet til et luksuriøst spa når du skal slappe av i badekaret på en søndag eller la lystemaet fra en tropisk øy hjelpe deg med koble av etter en lang arbeidsdag. Riktig belysning er spesielt viktig i de skiftende og mørke årstider vi opplever i norden. Bruk farget lys for å skape den helt riktige stemningen, velg kaldt hvitt lys for å få energi på en mørk vintermorgen og lag en varm gylden tone til dine aftenrutiner på baderommet før sengetid. Xamento er IP44-klassifisert noe som gjør den sikret mot vannsprut.

Funksjonalitet

Bruk en Hue Bridge (selges separat) sammen med smartbelysningen din for å oppleve alle funksjonene Philips Hue har å by på. Med en Hue Bridge kan du legge til opptil 50 intelligente lyskilder, som kan styres fra hvor som helst i hjemmet. Opprett rutiner for å automatisere smartbelysningen din. Bestem hvordan belysningen skal oppføre seg når du ikke er hjemme, eller legg til tilbehør som bevegelsessensorer og smarte lysbrytere.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting