Philips Hue Smart lyspære • 60795

Philips Hue WCA Startsett Lyskilde 4.2W GU10 3pk

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Teknisk Datablad
      • Energiklasse

Philips Hue GU10-pærene passer perfekt til spotlightene dine og gir deg tilgang til det beste innen intelligent belysning. Dette startsettet inkluderer en Hue Bridge, en dimmerbryter og tre GU10-pærer i White and Color ambiance-serien, slik at du kan nyte både fargerik stemningsbelysning og hvilken som helst nyanse av varmt til kjølig hvitt lys for å støtte alle dine daglige aktiviteter. Med en kraftig lyseffekt og ultralav dimming får du også et bredt utvalg av lysstyrkenivåer å velge mellom, slik at du kan gå fra den svakeste gløden til superskarpt lys. Pærene er designet med bred spredningsvinkel for å gi deg en god, jevn fordeling av lyset i hjemmet ditt. Med en Hue Bridge får du tilgang til alle funksjonene til det intelligente Hue-systemet, og du kan enkelt justere innstillingene dine i Hue-appen. Den medfølgende dimmerbryteren fungerer som en trådløs bryter som gjør det mulig å dimme lyset og bytte mellom dine favorittlysinnstillinger med et enkelt trykk.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”