Philips Hue Smart downlight • 60781

Philips Hue WA Milliskin Downlight Rund 4,2w Hvit

Philips Hue WA Milliskin Downlight Rund 4,2W er et stilrent og moderne innfelt spotlys som er tilgjengelig i både hvit og aluminium utførelse. Dette spotlyset gir deg fleksibel smartbelysning og kan justeres mellom varmt og kjølig hvitt lys, noe som gjør det enkelt å tilpasse lyset etter stemningen og dine daglige behov. Integreringen med Philips Hue-appen lar deg enkelt styre lysene med mobilen, og ved bruk av Hue Bridge får du tilgang til avanserte funksjoner som tidsinnstilling, stemmestyring og automatisering.

Teknisk beskrivelse

Dette innfelte spotlyset er utstyrt med en GU10 LED-pære som har en lysstyrke på opptil 400 lumen og en levetid på hele 25 000 timer. Lysvinkelen er på 40°, noe som gir en god spredning av lyset i rommet. Lysfargen kan justeres mellom 2200 og 6500 K, noe som gir alt fra varmt til kjølig hvitt lys. Armaturen har en diameter på 9 cm og en høyde på 10 cm. Den er utstyrt med en IP20-klassifisering, som gjør den egnet for bruk i tørre innendørsrom.

Funksjonalitet

Med Philips Hue WA Milliskin får du en lyskilde som kan tilpasses alle anledninger. Via Bluetooth-appen kan du styre opptil ti lyskilder samtidig, og du kan enkelt dimme lyset eller justere fargetonen fra mobilen. Ved å koble til Hue Bridge får du tilgang til enda flere smarte funksjoner, inkludert stemmestyring med Amazon Alexa eller Google Assistant. Lysinnstillingene Energize, Concentrate, Read og Relax hjelper deg med å skape den perfekte atmosfæren for ulike aktiviteter.

Bruksområde

Downlighten passer perfekt til stue, soverom eller andre oppholdsrom hvor fleksibel og stemningsskapende belysning er viktig. Med sin justerbare lysfarge og dimmefunksjon kan det brukes både til avslapning og arbeidsbelysning. Den slanke designen gjør at den enkelt smelter inn i ethvert interiør, enten du velger hvit eller aluminium.

Montering

Monteringen av Philips Hue Milliskin downlight er enkel. Spotlyset er designet for innfelling i tak, og det krever kun standard elektrisk tilkobling til 230 V strømnett. Det justerbare spothodet lar deg rette lyset akkurat der du ønsker. Sørg for at du har nok plass i taket for den innfelte delen, som måler 10 cm i høyde.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Elektroimportøren ønsker å informere deg om at EU har vedtatt å fase ut lysrør som inneholder kvikksølv i løpet av 2023. Lysrørene som fases ut er noen av de vanligste vi bruker på arbeidsplasser, i skoler og i hjemmet, men det finnes nå gode kvikksølvfrie alternativer, som LED-lysrør og LED-pærer.

De lysrørene som skal fases ut er T2-lysrør, T12-lysrør, kompaktlysrør (CFL), T5-lysrør og T8-lysrør. Forhandlere som allerede har importert disse lysrørene kan selge ut sine lagre, men kan ikke kjøpe inn nye etter at forbudene mot de ulike lysrørene begynner å gjelde.

Det er ikke nødvendig å bytte ut lysrørene man allerede har, så lenge de er hele. Det er først hvis et lysrør knuser at man skal være forsiktig. Når man skal kaste et lysrør er det viktig å levere det til et godkjent mottak for spesialavfall. Lysrør er EE-avfall, og man kan levere EE-avfall fra husholdninger gratis til kommunale avfallsmottak eller forhandlere som selger tilsvarende EE-produkter. Forhandlere og kommuner har plikt til å ta imot lysrør og håndtere det på en egnet måte.

Vi håper denne informasjonen har vært nyttig for deg, og at du tar vare på miljøet ved å kaste lysrør på en forsvarlig måte.

Hvis du har spørsmål om utfasing av lysrør med kvikksølv eller ønsker mer informasjon om alternative løsninger, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi har gode alternativer, inkludert LED-lysrør og LED-pærer som er kvikksølvfrie og miljøvennlige. I tillegg kan du besøke en av våre 27 butikker for å få hjelp og veiledning fra våre dyktige medarbeidere. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste belysningsløsningen for dine behov.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.