Philips Hue Smart downlight • 60780

Philips Hue WA Milliskin Downlight Rund 4,2w Alu

Philips Hue WA Milliskin Downlight Rund 4,2W er et stilrent og moderne innfelt spotlys som er tilgjengelig i både hvit og aluminium utførelse. Dette spotlyset gir deg fleksibel smartbelysning og kan justeres mellom varmt og kjølig hvitt lys, noe som gjør det enkelt å tilpasse lyset etter stemningen og dine daglige behov. Integreringen med Philips Hue-appen lar deg enkelt styre lysene med mobilen, og ved bruk av Hue Bridge får du tilgang til avanserte funksjoner som tidsinnstilling, stemmestyring og automatisering.

Teknisk beskrivelse

Dette innfelte spotlyset er utstyrt med en GU10 LED-pære som har en lysstyrke på opptil 400 lumen og en levetid på hele 25 000 timer. Lysvinkelen er på 40°, noe som gir en god spredning av lyset i rommet. Lysfargen kan justeres mellom 2200 og 6500 K, noe som gir alt fra varmt til kjølig hvitt lys. Armaturen har en diameter på 9 cm og en høyde på 10 cm. Den er utstyrt med en IP20-klassifisering, som gjør den egnet for bruk i tørre innendørsrom.

Funksjonalitet

Med Philips Hue WA Milliskin får du en lyskilde som kan tilpasses alle anledninger. Via Bluetooth-appen kan du styre opptil ti lyskilder samtidig, og du kan enkelt dimme lyset eller justere fargetonen fra mobilen. Ved å koble til Hue Bridge får du tilgang til enda flere smarte funksjoner, inkludert stemmestyring med Amazon Alexa eller Google Assistant. Lysinnstillingene Energize, Concentrate, Read og Relax hjelper deg med å skape den perfekte atmosfæren for ulike aktiviteter.

Bruksområde

Downlighten passer perfekt til stue, soverom eller andre oppholdsrom hvor fleksibel og stemningsskapende belysning er viktig. Med sin justerbare lysfarge og dimmefunksjon kan det brukes både til avslapning og arbeidsbelysning. Den slanke designen gjør at den enkelt smelter inn i ethvert interiør, enten du velger hvit eller aluminium.

Montering

Monteringen av Philips Hue Milliskin downlight er enkel. Spotlyset er designet for innfelling i tak, og det krever kun standard elektrisk tilkobling til 230 V strømnett. Det justerbare spothodet lar deg rette lyset akkurat der du ønsker. Sørg for at du har nok plass i taket for den innfelte delen, som måler 10 cm i høyde.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”