Philips Hue Smart lyspære • 60778

Philips Hue WA Lyskilde 4.2W GU10

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Teknisk Datablad
      • Energiklasse

Philips Hue White Ambiance GU10-pæren gir deg en avansert, men enkel løsning for smartbelysning i hjemmet. Med denne pæren kan du justere belysningen etter humør og behov, enten du ønsker varmt, koselig lys eller kjøligere, energigivende lys. Den er designet for å passe perfekt i spotlights, noe som gir deg en dynamisk og stemningsfull belysning med et enkelt trykk.

Teknisk beskrivelse

Denne energieffektive pæren har en effekt på 4,2 watt og gir en lysstyrke på 400 lumen ved 4000K. Den støtter fargetemperaturer fra 2200K til 6500K, som gir deg alt fra varmt til kjølig hvitt lys. Med en levetid på opptil 25 000 timer kan du stole på langvarig og pålitelig ytelse. Pæren er kompatibel med både Bluetooth og Zigbee, noe som gjør det enkelt å koble den til din eksisterende Philips Hue-app eller en Hue Bridge for flere funksjoner. GU10-sokkelen sikrer kompatibilitet med standard spotlysarmaturer.

Funksjonalitet

Philips Hue White Ambiance-pæren gir deg muligheten til å justere belysningen til enhver anledning. Du kan velge mellom et bredt spekter av hvite nyanser, fra varmt til kaldt lys, noe som gjør det enkelt å skape den perfekte atmosfæren i ethvert rom. Pæren kan styres via Bluetooth-appen eller med stemmen ved hjelp av kompatible enheter som Amazon Alexa eller Google Assistant. Ved å koble til en Hue Bridge, får du tilgang til avanserte funksjoner som tidsplaner, fjernstyring og integrasjon med smarthjem-systemer.

Bruksområde

Denne pæren er ideell for bruk i alle rom hvor du ønsker fleksibel og tilpassbar belysning. Den passer perfekt i stue, soverom, kjøkken, eller på kontoret, hvor du kan skape alt fra avslappende belysning til skarpt arbeidslys. Philips Hue White Ambiance er også ideell for bad eller gang, der riktig lys kan bidra til en mer behagelig start på dagen eller en rolig avslutning.

Montering

Installasjonen av denne pæren er rask og enkel. Alt du trenger å gjøre er å skru pæren inn i en GU10-sokkel, og den er klar til bruk. Du kan deretter koble den til Philips Hue-appen via Bluetooth for umiddelbar kontroll, eller legge til en Hue Bridge for å utvide funksjonaliteten ytterligere. Montering krever ingen spesialverktøy, og pæren gir umiddelbar lys ved installasjon.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”