Philips Hue Smart lyspære • 60779

Philips Hue W Lyskilde 4.2W GU10 2pk

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Teknisk Datablad
      • Energiklasse

Opplev enkel og avansert smartbelysning med Philips Hue GU10-lyskilden. Denne moderne pæren gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet ditt, og med muligheten for trådløs dimming, kan du skape den perfekte atmosfæren for enhver anledning. Uansett om du trenger skarpt lys til arbeid eller dempet belysning for avslapning, vil denne pæren dekke dine behov

Teknisk beskrivelse

Philips Hue GU10-lyskilden har en effekt på 4,2 watt og produserer 400 lumen med en fargetemperatur på 2700K, som gir et mykt hvitt lys. Pæren har en levetid på imponerende 25 000 timer, noe som sikrer langvarig ytelse uten behov for hyppige utskiftninger. Den er kompatibel med både Bluetooth og Zigbee-kommunikasjonsprotokoller, og kan styres gjennom Philips Hue-appen eller via stemmestyring når den er koblet til en kompatibel enhet som Amazon Alexa eller Google Assistant. Pæren har en GU10-sokkel.

Funksjonalitet

Denne pæren gir deg en fleksibel og tilpassbar belysningsopplevelse. Du kan enkelt styre den via Bluetooth-appen uten behov for ekstra utstyr, eller du kan koble den til en Hue Bridge for å få tilgang til avanserte funksjoner som fjernstyring, automatiserte tidsplaner og stemmestyring. Med sin brede spredningsvinkel sikrer pæren en jevn fordeling av lys, og den kan dimmes til en ultralav lysstyrke for de mer intime øyeblikkene.

Bruksområde

Philips Hue GU10-lyskilden er ideell for spotbelysning i både stue, kjøkken og soverom. Den passer perfekt til å fremheve bestemte områder eller gjenstander i rommet, samtidig som den kan brukes til generell belysning. Pæren er også velegnet for bruk i baderom og ganger, hvor den kan bidra til en komfortabel og innbydende atmosfære.

Montering

Installasjonen av Philips Hue GU10-lyskilden er enkel og krever ingen spesialverktøy. Skru pæren inn i en passende GU10-sokkel, og koble den til strømmen. Når pæren er montert, kan du umiddelbart begynne å kontrollere den via Philips Hue-appen på din smarttelefon. Ønsker du tilgang til flere funksjoner, kan du legge til en Hue Bridge i ditt oppsett.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting