Panasonic Varmepumpe luft til luft • 90329

Panasonic Varmepumpe Gulv 5,5 KW Z25UFEA Hvit Komplett

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Produktblad
      • Brukerveiledning
      • Montering
      • Teknisk Datablad

Oppdag Z25UFEA – Effektivitet og Komfort i Et Slankt Gulvdesign
Oppgrader hjemmet ditt med Z25UFEA, gulvmodellen som kombinerer banebrytende teknologi, høy energieffektivitet og et stilrent, moderne design. Denne varmepumpen er utviklet for å gi deg optimal komfort hele året, samtidig som den smelter sømløst inn i interiøret ditt med sin diskrete plassering nær gulvet.

Optimal Energieffektivitet og Kostnadsbesparelser
Z25UFEA er designet for å levere topp ytelse med minimalt energiforbruk, noe som gjør den til et kostnadseffektivt valg for ditt hjem. Med imponerende SEER- og SCOP-verdier sikrer denne varmepumpen at du får maksimal varmeeffekt om vinteren og kjøleeffekt om sommeren, uten å bekymre deg for høye strømregninger.

  • SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio): Z25UFEA tilbyr høy energieffektivitet i kjølemodus, noe som sikrer en behagelig temperatur i hjemmet ditt selv på de varmeste sommerdagene.
  • SCOP (Seasonal Coefficient of Performance): Når temperaturen synker, gir Z25UFEA enestående varmeeffekt med svært lavt energiforbruk, slik at du kan holde hjemmet ditt varmt og komfortabelt uten å sprenge budsjettet.


Fordelene med en Gulvmodell – Perfekt Plassering og Jevnere Varme
Z25UFEA er en gulvmodell, noe som gir flere fordeler for oppvarming og estetikk i hjemmet. Ved å plassere varmepumpen nær gulvet, sikres en jevnere og mer effektiv fordeling av varmen, som gir økt komfort. Denne plasseringen er også ideell for hjem med begrenset veggplass eller store vinduer, og gir deg større frihet til å designe interiøret slik du ønsker.

  • Jevn varmefordeling: Gulvmodellen sørger for at varmen sprer seg fra gulvet og oppover, noe som gir en behagelig og stabil temperatur i hele rommet.
  • Plassbesparende design: Z25UFEA integreres lett i ethvert rom uten å ta opp verdifull veggplass, og passer perfekt under vinduer eller i rom med skråtak.


Stilrent Design og Stillegående Drift
Med sitt slanke og elegante gulvdesign passer Z25UFEA sømløst inn i ethvert hjem. Denne varmepumpen er ikke bare effektiv, men også estetisk tiltalende, med en moderne utforming som gir et sofistikert preg på interiøret. Den kompakte størrelsen gjør den ideell for mindre rom, uten å gå på kompromiss med ytelsen. Z25UFEA er utviklet med den nyeste teknologien for å gi deg et komfortabelt inneklima med minimalt støynivå.

Invester i Fremtidens Komfort med Z25UFEA Gulvmodell
Z25UFEA er mer enn bare en varmepumpe – det er en investering i fremtidens komfort og energieffektivitet. Med sitt elegante design, avanserte teknologi og enestående ytelse, gir denne modellen deg alt du trenger for å skape et behagelig og kostnadseffektivt hjem.

Gjør et smart valg for både komfort og økonomi – bestill Z25UFEA gulvmodell i dag, og opplev den ultimate løsningen for et moderne hjem!


Hvorfor Panasonic?

Det norske klimaet skiller seg ut fra resten av verden med varme sommere og svært kalde vintre.

Dette er en av grunnene til at våre varmepumper fra Panasonic er utviklet spesifikt for norske forhold.

Panasonic er opptatt av miljø og energieffektivitet, og tilbyr driftseffektive varme- og kjøleløsninger som reduserer strømregningen.

Ved å benytte avansert teknologi som virkelig gjør livet bedre, etterlever Panasonic en uovertruffen forpliktelse til produktkvalitet.

Med en varmepumpe fra Panasonic, kan du være sikker på å få et komfortabelt og sunt inneklima - selv ved norske forhold.