• Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
      • Montering
      • Teknisk Datablad

Oppdag KIT-HZ35ZKE – Fremtidens Varmepumpe for Et Sunnere og Mer Komfortabelt Hjem
Få et perfekt inneklima året rundt med KIT-HZ35ZKE, den ultimate varmepumpen som kombinerer avansert teknologi med maksimal energieffektivitet. Dette toppmoderne systemet er designet for å gi deg optimal komfort samtidig som det reduserer energiforbruket og forbedrer luftkvaliteten i hjemmet ditt.

Nanoe™ X – Ren Luft, Bedre Helse
KIT-HZ35ZKE er utstyrt med banebrytende Nanoe™ X-teknologi, som tar luftkvalitet til et nytt nivå. Denne teknologien bruker naturlige hydroxylradikaler (OH-radikaler) for å eliminere virus, bakterier, mugg, allergener og lukt fra luften. Nanoe™ X-partikler trenger dypt inn i tekstiler og overflater, og sikrer et sunnere inneklima for deg og din familie.

Eliminerer 99% av virus og bakterier: Hold hjemmet trygt med en luftrenseteknologi som aktivt fjerner skadelige mikroorganismer.
Fjerner uønskede lukter: Opplev frisk og ren luft, uten sjenerende lukt fra mat, kjæledyr eller røyk.
Reduserer allergener: Skap et allergivennlig miljø som bidrar til å redusere allergiske reaksjoner.


Enestående Energieffektivitet – SEER og SCOP
KIT-HZ35ZKE leverer ikke bare ren luft, men også enestående energieffektivitet, som gir deg betydelige besparelser på strømregningen.

SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio):

Med en SEER-verdi på opptil 9,2, tilbyr varmepumpen maksimal kjøleeffekt med minimalt energiforbruk. Dette gir lavere kostnader og en behagelig temperatur på varme sommerdager.


SCOP (Seasonal Coefficient of Performance): 

Når vinteren setter inn, sikrer en SCOP-verdi på opptil 5,2 at du får høy varmeeffekt selv på de kaldeste dagene, med svært lavt energiforbruk.


Stillegående Drift og Nordisk Robusthet
KIT-HZ35ZKE er designet for nordiske forhold, og gir pålitelig oppvarming selv når temperaturen synker ned til -35 °C.

Med en driftsstøy på bare 18 dB, kan du nyte roen i et varmt og behagelig hjem uten forstyrrelser.

Og med innebygd WiFi kan du enkelt styre temperaturen fra mobilen, slik at du alltid kommer hjem til en komfortabel atmosfære.

Invester i Komfort, Helse og Effektivitet med KIT-HZ35ZKE
KIT-HZ35ZKE er mer enn en varmepumpe – det er en komplett løsning for et sunnere og mer energieffektivt hjem.

Med sitt elegante design, avanserte luftrensing og uovertruffen energieffektivitet, setter den en ny standard for innendørskomfort.

Gjør et smart valg for fremtiden. Bestill KIT-HZ35ZKE i dag, og opplev en ny dimensjon av komfort og velvære i ditt hjem!

Hvorfor Panasonic?

Det norske klimaet skiller seg ut fra resten av verden med varme sommere og svært kalde vintre.

Dette er en av grunnene til at våre varmepumper fra Panasonic er utviklet spesifikt for norske forhold.

Panasonic er opptatt av miljø og energieffektivitet, og tilbyr driftseffektive varme- og kjøleløsninger som reduserer strømregningen.

Ved å benytte avansert teknologi som virkelig gjør livet bedre, etterlever Panasonic en uovertruffen forpliktelse til produktkvalitet.

Med en varmepumpe fra Panasonic, kan du være sikker på å få et komfortabelt og sunt inneklima - selv ved norske forhold.