NORFIX Festemateriell solcellepanel • 92773

NORFIX Tverrskinne start (1762/1961)

Norfix er et innovativt montasjesystem spesielt utviklet for øst/vest-orienterte solcelleanlegg. Produsert i Norge, er systemet designet for å tåle de tøffe norske værforholdene og tilbyr en rask og enkel installasjonsprosess. Med fokus på effektivitet og brukervennlighet, er Norfix et ideelt valg for alle typer solenergiinstallasjoner.

Teknisk beskrivelse

Norfix-systemet er konstruert med en panelvinkel på 10 grader, noe som optimaliserer solinnstrålingen og energiproduksjonen. Systemet kan håndtere maksimale snølaster på 6 KN og er klassifisert i korrosjonsklasse C5, som sikrer langvarig holdbarhet selv under ekstreme værforhold. Det er kompatibelt med solcellepaneler mindre enn 1762 mm og 1961 mm i lengde. Den integrerte kabelhåndteringen i montasjesystemet forenkler installasjonen ytterligere.

Funksjonalitet

Norfix skiller seg ut med sin verktøyfrie installasjon, som sparer tid og reduserer kompleksiteten ved montering. Det innebygde føringssystemet forenkler kabelhåndtering, noe som gir en ryddig og effektiv installasjon. Systemet er også korrosjonsbestandig, noe som sikrer langvarig bruk uten behov for hyppig vedlikehold. Med en garanti på 20 år fra produsenten, tilbyr Norfix pålitelighet og trygghet for dine solenergiinvesteringer.

Bruksområde

Norfix er ideelt for både kommersielle og private solcelleanlegg, spesielt de som er orientert mot øst/vest. Systemet er perfekt for norske forhold, og passer godt til tak og andre strukturer som krever robuste løsninger for å maksimere energiproduksjonen. Det er også egnet for store solparker og industrielle prosjekter som krever skreddersydde løsninger for å optimalisere ytelsen.

Montering

Monteringen av Norfix er enkel og krever ingen spesialverktøy. Det verktøyfrie designet gjør at installasjonen kan gjennomføres raskt og effektivt. Systemet leveres med detaljerte instruksjoner og integrerte løsninger for kabelhåndtering, som sikrer en problemfri og ryddig installasjon. Med vår solavdeling som tilbyr skreddersydde mengdeberegninger, kan vi optimalisere ditt prosjekt for best mulig resultat.