Namron Smart dimmer • 4512781

Namron Zigbee Edge Vridimmer - Hvit

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning

Namron Zigbee Edge Vridimmer er en innovativ og brukervennlig løsning for moderne belysningsstyring. Denne vridimmeren integreres sømløst med ditt Zigbee-system, noe som gjør den til et ideelt valg for smart hjem belysningskontroll. Med et tydelig grafisk display der alle innstillinger er skjermbaserte, er den svært enkel både å sette opp og bruke. Med sin elegante overflate og kompakte design passer den perfekt inn i enhver innredning. Dimmeren gir presis kontroll over lysstyrken, og sikrer en behagelig atmosfære i hjemmet ditt.

Namron Edge er en produktserie i stilfullt og minimalistisk design med rene, kantede former. Det elegante utseendet på produktene vil bidra til å heve helhetsinntrykket av hjemmet og gjenspeile at det er gjort bevisste valg i detaljene. Serien består av produkter i høy kvalitet som alle er grundig gjennomtestet for at både kunde og montør skal ha best mulig opplevelse av produktene.

Teknisk beskrivelse

Dimmeren opererer på en driftsspenning mellom 220V og 240V AC, med en frekvens på 50Hz/60Hz. Den er designet for en belastning på mellom 5W og 250W, og benytter faseavsnitt som dimmeteknologi. Zigbee Edge Vridimmer kommuniserer trådløst via Zigbee 3.0 på 2,4 GHz frekvensen, og den støtter maksimalt ledertverrsnitt på 2,5 mm². Dimmeren er IP20-klassifisert og laget av halogenfri polykarbonat, noe som sikrer høy sikkerhet og holdbarhet. Dimmerens mål er 84 mm i høyde og bredde, med en innfellingsdybde på 29,75 mm.

Funksjonalitet

Denne vridimmeren gir deg full kontroll over lysstyrken i rommet, med muligheten til å justere lysnivået fra 1% til 100%. Den er utstyrt med kortslutningssikring, overbelastningssikring og overtemperaturbeskyttelse for å sikre trygg og pålitelig drift. I tillegg har den elektronisk utkobling ved lampefeil, noe som forlenger levetiden på både dimmeren og tilkoblede lyskilder. Dimmeren kan også konfigureres for bruk i et flerveis brytersystem, noe som gir fleksibilitet i lysstyringen i større rom.

Bruksområde

Namron Zigbee Edge Vridimmer er ideell for både private hjem og kommersielle lokaler som ønsker en smart belysningsløsning. Den passer perfekt i stuer, soverom, kontorer, og andre rom hvor lysstyring er essensielt. Dimmeren kan enkelt integreres med andre Zigbee-kompatible enheter, noe som gjør den til en viktig komponent i et smart hjem system.

Montering

Montering av Namron Zigbee Edge Vridimmer er enkel og krever minimal innsats. Den er designet for innfelling i standard veggbokser, men kan også monteres som påvegg ved behov. Det er viktig å merke seg at installasjon må utføres av et registrert elektroforetak for å sikre korrekt og trygg montering. Dimmeren kobles til det eksisterende strømnettet, og er klar til bruk etter enkel konfigurasjon gjennom Zigbee-nettverket.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”