Namron Smart termostat • 4512783

Namron Zigbee Edge Termostat - Hvit

-+
Tilbudet varer til og med søndag
  • Presis temperaturkontroll
  • Smart integrasjon
  • Energieffektivitet
  • Les mer...
    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning

Namron Zigbee Edge Termostat representerer neste generasjon innen smart oppvarmingsteknologi. Denne avanserte termostaten kombinerer presis temperaturkontroll med enkel integrasjon i ditt eksisterende Zigbee-smarthussystem, noe som gir deg full kontroll over hjemmets varmeinnstillinger via en brukervennlig grensesnitt. Med sin grafiske skjerm, der alle innstillinger er skjermbaserte, er den svært enkel å sette opp og bruke. Designet med et moderne og minimalistisk uttrykk, smelter den diskret inn i ethvert interiør.

Namron Edge er en produktserie i stilfullt og minimalistisk design med rene, kantede former. Det elegante utseendet på produktene vil bidra til å heve helhetsinntrykket av hjemmet og gjenspeile at det er gjort bevisste valg i detaljene. Serien består av produkter i høy kvalitet som alle er grundig gjennomtestet for at både kunde og montør skal ha best mulig opplevelse av produktene.

Teknisk beskrivelse

Termostaten opererer på en driftsspenning mellom 220V og 240V AC, med en maksimal belastning på 16A, som gjør den egnet for elektrisk oppvarming. Med trådløs kommunikasjon via Zigbee 3.0 på 2,4 GHz, kan den enkelt integreres i smarthus-systemer. Den er laget av halogenfri polykarbonat og er IP21-klassifisert.  Dimensjonene er 84 mm i høyde og bredde, med en innfellingsdybde på 30,05 mm, noe som gjør den kompatibel med standard veggbokser.

Funksjonalitet

Namron Zigbee Edge Termostat tilbyr en rekke funksjoner som gjør det enkelt å kontrollere inneklimaet. Den støtter både intern romtemperaturkontroll, gulvtemperaturkontroll og ekstern romsensor, noe som gir fleksibilitet i bruk. Termostaten kommer med en innebygd luftsensor, og støtter en rekke ulike sensortyper for å passe til dine behov. Funksjoner som frostsikring, boost-modus for rask oppvarming, samt programmerbare tidsplaner gir ytterligere bekvemmelighet og energieffektivitet. Enheten kan også detektere åpne vinduer, og vil midlertidig deaktivere oppvarming for å forhindre varmetap.

Bruksområde

Denne termostaten er ideell for boliger som ønsker presis og fleksibel oppvarmingskontroll. Den passer perfekt til gulvvarmesystemer i bad, kjøkken eller andre rom hvor stabil temperatur er viktig. Med muligheten til å integreres i smarthus-løsninger, kan den styres eksternt via Zigbee-kompatible enheter, noe som gjør den til en viktig komponent i moderne energieffektive hjem.

Montering

Montering av Namron Zigbee Edge Termostat er rett frem og krever minimal innsats. Den er designet for innfelling i standard veggbokser og må installeres av et registrert elektroforetak for å sikre korrekt funksjonalitet og overholdelse av sikkerhetsstandarder. Etter montering kobles termostaten enkelt til Zigbee-nettverket, og kan konfigureres til å møte brukerens spesifikke oppvarmingsbehov.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”