Namron Stikkontakt Innfelt • 1504978

Namron stikkontakt dobbel innfelt jord 1,5 polarhvit

Namron dobbel innfelt jordet stikkontakt 1,5 er en funksjonell og stilren løsning for moderne boliger og arbeidsplasser. Denne stikkontakten, med sitt polarhvite design, passer perfekt inn i alle typer interiør og sikrer både estetikk og funksjonalitet.

Teknisk beskrivelse

Denne stikkontakten har en maksimal driftsspenning på 250V og kan håndtere en maksimal belastning på 16A, med en varig belastning på 8A. Den er utstyrt med barnesikring for ekstra trygghet. Koblingstypen er skrutilkobling, og den er godkjent for både en- og flertrådet leder med et maksimalt ledertverrsnitt på 2,5mm². Avmantlingslengden for ledere er 12mm, og produktet har to spalter per tilkobling samt to poler pluss jord. Den måler 115mm i høyden, 84mm i bredden og 42mm i dybden, med en innfellingsdybde på 32mm. Vekten er 121 gram, og den krever en boks type 1,5 med en hullavstand på 60mm. Materialet i dekselet er halogenfri polykarbonat, noe som gir ekstra beskyttelse mot brann. Produktet er CE- og Semko-godkjent.

Funksjonalitet

Namron dobbel innfelt jordet stikkontakt 1,5 gir pålitelig strømtilførsel med høy sikkerhet. Barnesikringen sørger for trygg bruk i hjem med små barn, mens det halogenfrie polykarbonatmaterialet sikrer ekstra brannsikkerhet. Produktet oppfyller strenge sikkerhets- og kvalitetskrav, noe som garanteres av CE- og Semko-godkjenningene.

Bruksområde

Denne doble stikkontakten er ideell for bruk i stuer, soverom, kjøkken og kontorer. Den er spesielt egnet for steder der det er behov for en diskré og elegant strømtilførsel, og hvor flere enheter skal kobles til samtidig.

Montering

Monteringen av Namron dobbel innfelt jordet stikkontakt 1,5 er enkel og grei. Den krever en veggboks med en hullavstand på 60mm. Med en dybde på 42mm og en innfellingsdybde på 32mm passer den godt inn i standard veggkonstruksjoner. For å sikre en trygg og pålitelig installasjon, anbefales det å følge produsentens anvisninger nøye, spesielt når det gjelder bruk av ledere.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”