Namron Skjøtekabel (Utendørsbruk) • 1504880

Namron Skjøtekabel 1-veis Utebruk 3G1,5 20M

fra Namron Namron Skjøtekabel
Se/Still ett spørsmål ()
-+
Tilbudet varer til og med 14.7.2024
  • IP44 vann- og støvbeskyttelse
  • Sikkerhetslokk inkludert
  • 20m for fleksibel bruk
  • Les mer...

Denne skjøtekabelen er designet for utendørs bruk og utstyrt med jording og en beskyttelsesgrad på IP44, noe som gjør den vann- og støvresistent. Med en lengde på 20 meter og en kabeldimensjon på 3x1,5 mm², tilbyr denne 1-veis skjøtekabelen fleksibilitet og sikkerhet i en rekke utendørs applikasjoner.

Teknisk beskrivelse

Kabelen er 20 meter lang og består av 3 ledere på hver 1,5 mm², optimalisert for robust ytelse og holdbarhet. Den er klassifisert med IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot inntrengning av faste objekter og vannsprut fra alle retninger, og inkluderer et lokk for ekstra beskyttelse mot elementene.

Funksjonalitet

Denne skjøtekabelen er utstyrt med et praktisk lokk som beskytter tilkoblingspunktet når det ikke er i bruk, noe som forbedrer sikkerheten og øker kabelens levetid. Jordingsfunksjonen sikrer trygg bruk ved å forebygge elektriske støt, spesielt viktig i våte og fuktige utendørs miljøer.

Bruksområde

Ideell for bruk i hager, ved byggearbeid utendørs, eller i andre miljøer hvor elektrisitet er nødvendig langt fra bygningen. Den er perfekt for å drive hageutstyr, utendørsbelysning, eller kraftverktøy, og gir pålitelig og sikker energiforsyning uansett værforhold.

Montering

Skjøtekabelen er klar til bruk rett ut av emballasjen og krever ingen spesiell installasjon. Det inkluderte lokket er lett å åpne og lukke for rask tilgang og sikker oppbevaring av tilkoblingspunktene.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent