Namron Gulvovner • 5419627

Namron Gulvovn WiFi 1500W Hvit

-+
Tilbudet varer til og med i morgen
  • WiFi-styring via app
  • Komfort- og ECO-modus
  • Stilrent, moderne design
  • Les mer...
  • Fungerer med

    Virker med Tuya

    Del av Smarthusløsning

Namron WiFi-gulvovnen er en moderne og stilren varmeløsning som kombinerer funksjonalitet med et minimalistisk design. Den passer perfekt inn i ethvert interiør, og med sin slanke, hvite overflate er den diskret og elegant. Denne ovnen er en ideell løsning for rom hvor du ønsker en effektiv og enkel temperaturkontroll.

Teknisk beskrivelse

Ovnen har en effekt på 1500W og opererer på 220-240V med en frekvens på 50-60Hz. Den er utstyrt med WiFi-funksjonalitet som lar deg koble den til hjemmenettverket, og du kan styre temperaturen via en app på mobilen. Ovnen leveres med en 1,6 meter lang kabel og støpsel, og har kompakte mål som gjør den enkel å plassere uten å ta opp mye plass.

Funksjonalitet

Denne varmeovnen gir mulighet for både komfort- og ECO-modus, som lar deg optimalisere energibruken etter behov. Med WiFi-styring kan du enkelt justere varmen fra hvor som helst, og barnesikringen gir ekstra trygghet i hjem med små barn. Ovnen har også en minnefunksjon som husker de siste innstillingene etter et strømbrudd.

Bruksområde

Namron-ovnen er perfekt for å gi ekstra varme i rom som stue, soverom eller hjemmekontor. Den elegante og slanke designen gjør at den glir sømløst inn i moderne interiørstiler uten å forstyrre helhetsinntrykket av rommet.

Montering

Ovnen monteres enkelt ved å plassere den på en flat og tørr overflate. Føttene festes ved å skru to lange metallstenger inn i sidebrakettene, før føttene monteres på ovnens underside. Ovnen er kompakt og krever lite plass, samtidig som den gir god varmeeffekt.

Våre partnere – trygge og profesjonelle monteringsløsninger

Når du handler hos Elektroimportøren, kan våre nøye utvalgte partnere montere alt for deg. Våre partnere er erfarne installatører som sikrer at jobben blir utført til avtalt tid, pris og med høyeste kvalitet. Enten du kjøper produkter direkte fra oss eller via en partner, får du alltid samme gode pris og trygghet.

Ved å velge en Elektroimportøren Partner får du profesjonell hjelp til både små og store prosjekter, med garanti om at alt blir installert i henhold til gjeldende forskrifter. Spar tid og stress – la våre partnere gjøre jobben for deg, slik at du kan være trygg på at alt er riktig utført.

Få ditt prosjekt fullført enkelt og sikkert med en Elektroimportøren Partner i dag!