Namron Koblingsur/Timer • 1402702

Namron Digitalt ukesur 1-kanal 230V 16A 3500W dinskinne

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning

Digitalt ukesur 1-kanal er en avansert og brukervennlig timer som effektiviserer energibruk og automatiserer drift av elektriske apparater i hjemmet eller på arbeidsplassen. Denne smarte enheten gir deg full kontroll over dine elektriske systemer, noe som bidrar til økt energieffektivitet og reduserte strømkostnader. Med en rekke programmeringsmuligheter og enkel installasjon er dette digitale ukesuret et essensielt verktøy for moderne energistyring.

Teknisk beskrivelse

Ukesuret har kapasitet for å håndtere en maksimal effekt på 3500W og en spenning på 230V, noe som gjør det robust nok for de fleste husholdningsapparater og kontorutstyr. Timeren tilbyr 8 forskjellige på/av programmer, og brukeren kan velge mellom 12/24 timers modus. Denne funksjonen, sammen med 16 kombinasjoner av dager eller muligheten for blokkering av spesifikke dager, gjør det mulig å tilpasse bruken etter nøyaktige behov og rutiner.

Funksjonalitet

Digitalt ukesur 1-kanal er designet for enkelthet og effektivitet. Den tillater innstillinger ned til ett minutts intervaller, noe som gir presis kontroll over enhver tilkoblet enhet. Dette gjør det mulig å maksimere energisparing og optimalisere driften av tilkoblede apparater, enten det er for lysstyring, oppvarming, ventilasjon eller andre elektriske systemer.

Bruksområde

Dette digitale ukesuret er ideelt for bruk i både boliger og kommersielle bygninger. Det er spesielt nyttig i miljøer hvor det er nødvendig å programmere forskjellige apparater til å fungere på bestemte tider, som i skoler, kontorer eller til og med i butikklokaler for å kontrollere belysning og energiforbruk.

Montering

For enkel integrasjon i elektriske systemer er Digitalt ukesur 1-kanal designet for skinnemontering. Dette sikrer enkel installasjon i elektriske tavler eller direkte på veggskinner, noe som er ideelt for moderne boliger og næringsbygg med eksisterende skinner. Monteringsprosessen er enkel og rett frem, og krever minimal teknisk kunnskap.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”