Namron Stikkontakt Innfelt • 1504989

Namron 3-veis Euro innfelt matt sort

Namron 3-veis Euro innfelt stikkontakt er en praktisk og stilren løsning for både boliger og kontorer. Med sitt matt sorte design gir denne stikkontakten et rent og moderne utseende, samtidig som den oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Teknisk beskrivelse

Denne stikkontakten har en maksimal driftsspenning på 250V og kan håndtere en maksimal belastning på 3x2,5A, med en varig belastning på 6A. Den er utstyrt med barnesikring for ekstra trygghet. Koblingstypen er skrutilkobling, og den er godkjent for både en- og flertrådet leder med et maksimalt ledertverrsnitt på 2,5mm². Avmantlingslengden for ledere er 12mm. Produktet har to spalter per tilkobling og to poler. Dimensjonene er 84mm i høyden, 84mm i bredden og 39mm i dybden, med en innfellingsdybde på 29mm. Den veier 100 gram og passer i en enkel veggboks med en hullavstand på 60mm. Dekselet er laget av halogenfri polykarbonat, noe som gir ekstra brannsikkerhet. Produktet er CE- og Semko-godkjent.

Funksjonalitet

Namron 3-veis Euro innfelt stikkontakt tilbyr pålitelig strømtilførsel med høy sikkerhet. Barnesikringen sørger for trygg bruk i hjem med små barn, og det halogenfrie polykarbonatmaterialet gir ekstra beskyttelse mot brann. Produktet oppfyller strenge sikkerhets- og kvalitetskrav, sikret gjennom CE- og Semko-godkjenningene.

Bruksområde

Denne 3-veis stikkontakten er ideell for bruk i stuer, soverom, kjøkken og kontorer, der det er behov for flere strømuttak på en enkel og praktisk måte. Den er spesielt nyttig i områder hvor mange elektroniske enheter brukes samtidig, og hvor en diskret og sikker strømtilførsel er ønskelig.

Montering

Monteringen av Namron 3-veis Euro innfelt stikkontakt er enkel og krever en enkel veggboks med en hullavstand på 60mm. Følg produsentens anvisninger nøye for å sikre en trygg og pålitelig installasjon, spesielt når det gjelder bruk av ledere.

Våre partnere – trygge og profesjonelle monteringsløsninger

Når du handler hos Elektroimportøren, kan våre nøye utvalgte partnere montere alt for deg. Våre partnere er erfarne installatører som sikrer at jobben blir utført til avtalt tid, pris og med høyeste kvalitet. Enten du kjøper produkter direkte fra oss eller via en partner, får du alltid samme gode pris og trygghet.

Ved å velge en Elektroimportøren Partner får du profesjonell hjelp til både små og store prosjekter, med garanti om at alt blir installert i henhold til gjeldende forskrifter. Spar tid og stress – la våre partnere gjøre jobben for deg, slik at du kan være trygg på at alt er riktig utført.

Få ditt prosjekt fullført enkelt og sikkert med en Elektroimportøren Partner i dag!