Workhand MONTERINGSHANSKE PUSTENDE 100219-10 • 8804928

Monteringshanske Dry Fit Airflow Bio Str.10

Monteringshansken Workhand Dry-Fit® representerer en ideell balanse mellom komfort, funksjonalitet og miljøvennlighet. Denne hansken er utviklet for å gi en perfekt passform og optimal bevegelsesfrihet, samtidig som den tar hensyn til miljøet. Produsert av resirkulerte materialer, er hansken både et solid arbeidsverktøy og et bærekraftig valg for den miljøbevisste brukeren. Hansken er laget av garn fra resirkulert plast og belegg av nedbrytbar gummi.

Teknisk beskrivelse

Hanskens kjerne består av SmartFiber™-garn laget av resirkulerte plastflasker, noe som gir den en sterk, men fleksibel struktur. Det spesielle gummibelegget, som har en nedbrytningstid på kun fem måneder, er et stort steg fremover sammenlignet med tradisjonell gummi som kan ta opptil 90 år å brytes ned. Dette gjør hansken til et miljøvennlig alternativ uten at det går på bekostning av kvalitet eller holdbarhet.

Funksjonalitet

Denne hansken er designet med tanke på maksimal komfort og funksjonalitet. Den former seg naturlig etter hånden, noe som gir en god passform og bevegelsesfrihet. Det miljøvennlige gummibelegget gir et sterkt grep, som gjør det enkelt å håndtere både små og glatte gjenstander. Den pustende konstruksjonen sørger for at hendene holdes tørre og komfortable, selv under intensivt arbeid.

Bruksområde

Dry Fit Airflow Bio passer perfekt til en rekke arbeidsoppgaver som krever presisjon og fingerferdighet. Enten det gjelder monteringsarbeid, vedlikehold, logistikk eller andre krevende oppgaver, gir denne hansken den nødvendige kombinasjonen av grep og komfort. Den er også svært godt egnet for arbeid i varme omgivelser, takket være dens pustende egenskaper som holder hendene kjølige og tørre.