Lyra Diverse Verktøy • 74820

Lyra Tømmermannsblyant

Tømmermannsblyanten er et viktig verktøy for snekkere, kjent for sin presisjon og holdbarhet. Laget med høykvalitets grafitt, gir den klare og tydelige merker på ulike overflater. Denne blyanten er ideell for både profesjonelle og hjemmefiksere.

Teknisk beskrivelse

Tømmermannsblyanten inneholder grafitt, en myk karbonblanding med leire. Grafitt kommer i mange varianter og hardheter, fra myk 9B til hard 9H. Standard skriveblyanter ligger i midten av skalaen og er kjent som HB, som gir en god balanse mellom hardhet og mykhet.

Funksjonalitet

Denne blyanten gir presise og tydelige merker på tre, metall og andre materialer. Den er enkel å spisse og holder seg skarp lenge. Den myke grafitten gir en jevn linje, og den balanserte hardheten gjør den motstandsdyktig mot brekking.

Bruksområde

Tømmermannsblyanten er ideell for snekring, tømrerarbeid, konstruksjon og annen presisjonsarbeid. Den kan brukes på ulike materialer som tre, metall og plast, noe som gjør den allsidig og nyttig for mange oppgaver.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”