Steinel Limpistol • 8821509

Limstaver til limpistol Ø7mm, 40 pk 240g STEINEL

Lim til limpistoler med 7 mm åpning er det ideelle valget for raske og sterke limarbeider. Dette limet passer spesielt godt til Steinel batterilimpistol Neo1 og Neo2, og kommer i pakker med 40 limstaver. Limet er et universallim som stivner på omtrent 10 sekunder, noe som gjør det perfekt for et bredt spekter av bruksområder.

Teknisk beskrivelse

Dette limet er designet for limpistoler med en limføring på 7 mm. Det er kompatibelt med Steinel batterilimpistol Neo1 og Neo2. Hver pakke inneholder 40 limstaver, som er laget for å gi en sterk og rask limforbindelse. Limet stivner på ca. 10 sekunder, noe som sikrer en rask og effektiv arbeidsprosess.

Funksjonalitet

Limet gir en sterk og pålitelig limforbindelse som stivner raskt, noe som gjør det ideelt for både små og store prosjekter. Med en stivningstid på ca. 10 sekunder kan du arbeide raskt og effektivt. Limet er universalt og kan brukes på ulike materialer, noe som gjør det svært allsidig.

Bruksområde

Dette limet er perfekt for alle typer limarbeider i hjemmet, på kontoret eller i verkstedet. Det er spesielt egnet for bruk med Steinel batterilimpistol Neo1 og Neo2, men kan også brukes med andre limpistoler som har en 7 mm åpning. Uansett om du skal lime tre, plast, tekstil eller metall, gir dette limet en sterk og varig forbindelse.

Montering

For å bruke limet, sett en limpinne inn i limpistolen og varm den opp. Når limet er klart, trykk på avtrekkeren for å påføre limet på ønsket område. Vent ca. 10 sekunder til limet stivner før du fortsetter med arbeidet. Dette sikrer en rask og effektiv liming med minimal ventetid.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”