Steinel Limpistol • 8821513

Limpistol Gluematic 3002 i koffert STEINEL

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
Med limpistolen Gluematic 3002 får du en moderne og allsidig løsning for liming. Denne elektronisk styrte limpistolen er perfekt for en rekke oppgaver i hjemmet, inkludert reparasjon, tetting og mange andre prosjekter. Enkel bruk og rask herdetid gjør den ideell for kvalitetsbevisste husholdninger.

Teknisk beskrivelse

Gluematic 3002 har en elektronisk styring som sikrer presis liming. Den er utstyrt med mekanisk fremskyving av limpinnene, noe som gjør den enkel å bruke. Limforbindelsen blir hard og belastbar etter ca. 2 minutter. Den kommer i et praktisk lime- og formingssett i en attraktiv plastkoffert med dimensjonene 185x30x160 mm.

Funksjonalitet

Denne limpistolen er designet for å være brukervennlig med sin mekaniske fremskyvning av limpinnene. Den gir en rask og sterk limforbindelse som er klar til bruk etter kun 2 minutter. Dette gjør den ideell for både små og store prosjekter, og sikrer en belastbar og varig liming.

Bruksområde

Gluematic 3002 er velegnet til nesten alt av liming i huset. Den kan brukes til å forbinde, reparere og tette ulike materialer. Den er også egnet for formingsprosjekter og andre kreative oppgaver. Dette gjør den til et uunnværlig verktøy i enhver husholdning som verdsetter kvalitet og allsidighet.

Montering

Bruk av Gluematic 3002 er enkel. Sett inn en limpinne, koble til strøm, og vent til limpistolen er varm. Trykk på avtrekkeren for å fremføre limpinnen mekanisk, og påfør limet på ønsket område. Limforbindelsen er klar til å belastes etter ca. 2 minutter.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”