Melbye Skandinavia Kabelskritt 5 x 25 - 50mm² • 1166670

Kabelskritt 5x25-50mm²

Kabelskritt 5x25-50mm² er en pålitelig og robust løsning for skjøting av kabler, designet for å sikre trygge og varige forbindelser. Dette produktet er ideelt for både industrielle og kommersielle bruksområder, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Teknisk beskrivelse

Kabelskrittet er laget av halogenfri og UV-bestandig polyolefin, noe som gir utmerket beskyttelse mot miljøpåvirkninger. Det er designet for kabler med tverrsnitt mellom 25mm² og 50mm², og har en krympeforhold på 3:1. Produktet er 90mm langt og 50mm høyt, med en diameter før krymp på 40mm og etter krymp på 19mm. Det har også en innvendig limbelegg som gir en trykk- og vanntett forsegling.

Funksjonalitet

Dette kabelskrittet tilbyr høy mekanisk og elektrisk beskyttelse, og er flammehemmende. Den UV-bestandige egenskapen gjør det egnet for utendørs bruk, mens den halogenfrie sammensetningen sikrer ekstra sikkerhet. Produktet gir en pålitelig tetning som beskytter mot fuktighet og andre miljøfaktorer.

Bruksområde

Kabelskritt 5x25-50mm² er ideelt for bruk i ulike miljøer, inkludert industriområder, bygninger og anleggsprosjekter. Det er spesielt nyttig for prosjekter som krever høy pålitelighet og sikkerhet i kabelskjøting, både innendørs og utendørs.

Montering

Monteringen av kabelskrittet er enkel. Plasser kabelskrittet over skjøten, og varm opp med en varmluftspistol til det krymper og limet aktiveres, noe som sikrer en tett og sikker kobling. Følg produsentens anvisninger nøye for optimal ytelse og sikkerhet.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent