K2 Systems Festemateriell solcellepanel • 92721

K2 Socket Head Bolt serrated M8x30

Umbraco hodeskrue i rustfritt stål 2A M8x30 er en slitesterk skrue, spesielt utviklet for sikre solcellemonteringssystemer. Den rustfrie stålkvaliteten sikrer langvarig holdbarhet og motstand mot korrosjon, noe som gjør den ideell for utendørs installasjoner. Med M8-gjenger og en lengde på 30 mm, passer skruen perfekt til en rekke monteringsoppgaver innenfor solenergiindustrien.

Teknisk beskrivelse

Denne hodeskruen er laget av rustfritt stål 2A, kjent for sin høye motstand mot rust og værpåvirkning. Den har en M8-gjenge og en lengde på 30 mm, noe som gir en sterk og sikker forbindelse i monteringssystemet. Skruen leveres i pakker med 200 stk, og passer for en rekke applikasjoner der styrke og pålitelighet er viktig.

Funksjonalitet

Umbraco hodeskruen gir en stabil og sikker montering, med et hode som sikrer enkel tilstramming og en sterk kobling mellom komponentene. Rustfritt stål sikrer at skruene tåler ekstreme værforhold uten å svekke festet, noe som gir langvarig ytelse og minimal vedlikeholdsbehov.

Bruksområde

Denne skruen brukes i solcellemonteringssystemer og andre utendørs installasjoner hvor det er behov for en sterk og korrosjonsbestandig festeløsning. Den egner seg godt til flate takinstallasjoner og er kompatibel med ulike monteringssystemer.

Montering

Montering er enkel takket være den standardiserte M8-gjengen og den rustfrie stålkonstruksjonen som gir enkel tiltrekking. Skruen er kompatibel med flere monteringsløsninger innenfor solcellebransjen og gir en pålitelig og sikker festeløsning.

Våre partnere – trygge og profesjonelle monteringsløsninger

Når du handler hos Elektroimportøren, kan våre nøye utvalgte partnere montere alt for deg. Våre partnere er erfarne installatører som sikrer at jobben blir utført til avtalt tid, pris og med høyeste kvalitet. Enten du kjøper produkter direkte fra oss eller via en partner, får du alltid samme gode pris og trygghet.

Ved å velge en Elektroimportøren Partner får du profesjonell hjelp til både små og store prosjekter, med garanti om at alt blir installert i henhold til gjeldende forskrifter. Spar tid og stress – la våre partnere gjøre jobben for deg, slik at du kan være trygg på at alt er riktig utført.

Få ditt prosjekt fullført enkelt og sikkert med en Elektroimportøren Partner i dag!