K2 Systems Festemateriell solcellepanel • 92730

K2 PE-Plate REN 600x800

K2 PE-Plate REN 600x800 er en robust baseplate laget for å gi stabil støtte til solcellemonteringssystemer på flate tak med grus. Denne platen er konstruert av slitesterkt polyetylen og er en viktig del av K2s monteringssystemer, som Dome 6, GreenRoof Vento og MultiAngle. Med dimensjoner på 600x800 mm er platen designet for å sikre at solcellepanelene holder seg på plass, selv under utfordrende værforhold. Dette gjør produktet til en ideell løsning for både kommersielle og industrielle solenergiprosjekter.

Teknisk beskrivelse

PE-Plate REN er produsert av polyetylen, et materiale kjent for sin høye styrke og motstandsdyktighet mot ekstreme værforhold. Platen har dimensjoner på 600x800 mm, noe som gir en solid overflate for å fordele vekten jevnt over taket. Polyetylenmaterialet er valgt på grunn av sin holdbarhet og evne til å beskytte taket mot skade, samtidig som det gir en sikker forankring for solcellepanelene. Denne basen er kompatibel med flere av K2s monteringssystemer, noe som gjør den til en fleksibel løsning for ulike typer installasjoner.

Funksjonalitet

Denne baseplaten fungerer som en viktig komponent i solcellemonteringssystemer, og sørger for at panelene får den nødvendige stabiliteten og sikkerheten. Den robuste polyetylenkonstruksjonen gir en pålitelig plattform som fordeler vekten jevnt og beskytter takets overflate. Med sine tilpassede dimensjoner kan platen enkelt integreres i ulike monteringssystemer, noe som gjør den til et allsidig valg for både små og store prosjekter.

Bruksområde

PE-Plate REN 600x800 er spesielt utviklet for bruk på flate tak med grus, der behovet for en stabil og slitesterk base er avgjørende. Denne platen er ideell for bruk i kommersielle og industrielle miljøer, hvor solenergi er en viktig del av energiforsyningen. Den kan også brukes i større boligprosjekter som krever pålitelig solcellemontering. Med sin kompatibilitet med flere av K2s monteringssystemer, gir den en fleksibel løsning for en rekke installasjonsscenarier.

Montering

Montering av PE-Plate REN er enkel og krever minimal innsats fra montøren. Platen plasseres direkte på takets grusdekke, og det tilhørende monteringssystemet festes deretter på plass. Med sine dimensjoner på 600x800 mm gir den nok plass til å støtte solcellepanelene sikkert, uten behov for ekstra forankring. Dette gjør installasjonen rask, effektiv og sikker, noe som reduserer monteringstiden og sikrer en stabil installasjon.

Forbehold

K2 PE-Plate REN 600x800 er en holdbar baseplate av polyetylen for stabil montering av solcellepaneler på flate tak med grus. Enkel installasjon og høy slitestyrke.