K2 Systems Festemateriell solcellepanel • 92737

K2 Metal perforated tie 20x0,8

K2 Metal perforated tie 20x0,8 er et perforert metallbånd spesielt utviklet for å gi ekstra vindavstivning i solcellemonteringssystemer. Dette allsidige båndet er laget av rustfritt stål A2, som sikrer langvarig holdbarhet og motstandsdyktighet mot korrosjon. Med en bredde på 20 mm og en tykkelse på 0,8 mm er båndet både sterkt og fleksibelt, noe som gjør det til et ideelt tilbehør for en rekke monteringssystemer, inkludert K2 A-Rack, GreenRoof Vento og P-Rack. Hvert rull av dette båndet er 10 meter langt, noe som gir rikelig med materiale til å sikre solcellepanelene på en pålitelig måte.

Teknisk beskrivelse

Dette perforerte metallbåndet er produsert av rustfritt stål A2 (1.4301), som er kjent for sin høye korrosjonsmotstand og styrke. Båndet har en tykkelse på 0,8 mm og en bredde på 20 mm, noe som gir en god balanse mellom fleksibilitet og styrke. Med en lengde på 10 meter per rull gir dette produktet nok materiale til å sikre solcellepanelene i ulike installasjonsmiljøer. De perforerte hullene langs båndet gir enkel og sikker festing til monteringssystemet, noe som sikrer at installasjonen tåler kraftige vindforhold.

Funksjonalitet

K2 Metal perforated tie fungerer som en vindavstivning i solcellemonteringssystemer, og gir en ekstra lag med sikkerhet og stabilitet. Båndets perforerte design gjør det enkelt å justere og feste på ulike punkter, noe som sikrer at solcellepanelene forblir stabile under varierende værforhold. Rustfritt stål sikrer at båndet holder seg i god stand over tid, selv i krevende utendørs miljøer. Dette gjør produktet til et uunnværlig tilbehør for å sikre en robust og pålitelig installasjon.

Bruksområde

Dette perforerte båndet er ideelt for bruk i solcellemonteringssystemer på flate tak, men det kan også brukes i andre installasjonsmiljøer hvor ekstra vindavstivning er nødvendig. Produktet er spesielt nyttig i områder med høy vindbelastning, og det er kompatibelt med flere K2 monteringssystemer, inkludert A-Rack, GreenRoof Vento og P-Rack. Den allsidige bruken gjør det til et populært valg for både kommersielle og industrielle solenergiprosjekter.

Montering

Montering av K2 Metal perforated tie er enkel og krever minimal innsats. Båndet festes direkte til monteringssystemet ved hjelp av de perforerte hullene, noe som gir en sikker og stabil tilkobling. Med en lengde på 10 meter per rull kan båndet tilpasses ulike installasjonskrav, noe som gjør det enkelt å justere og sikre etter behov. Den fleksible, men sterke konstruksjonen gir en pålitelig løsning for å sikre solcellepanelene mot vindbelastning.