K2 Systems Festemateriell solcellepanel • 92731

K2 GreenRoof Brace 332

K2 GreenRoof Brace er en komponent utviklet spesielt for å forbedre installasjonen av solenergisystemer på flate tak. Denne delen er en viktig del av GreenRoof Vento-systemet og er laget for å sikre en solid og varig montering. Med aluminium av høy kvalitet som materiale, gir denne komponenten den nødvendige stabiliteten for solcellepaneler, noe som bidrar til en trygg og effektiv installasjon.

Teknisk beskrivelse

K2 GreenRoof Brace er produsert i aluminium EN AW 6060 T6, som er kjent for sin styrke og holdbarhet i krevende miljøer. Denne komponenten er utformet som en hevingstype, noe som betyr at den er ideell for å gi riktig vinkel og høyde til solcellepanelene på flate tak. Aluminiumets egenskaper gir ikke bare en lett, men også korrosjonsbestandig løsning som tåler vær og vind over tid.

Funksjonalitet

Denne komponenten er spesialdesignet for å gi en pålitelig støtte til solcellepaneler på flate tak. Den hevede strukturen sikrer at panelene får optimal eksponering for sollys, noe som igjen øker effektiviteten av energiproduksjonen. Takket være dens presise utforming, kan montører enkelt justere høyden og vinkelen på panelene, slik at installasjonen tilpasses takets spesifikasjoner.

Bruksområde

K2 GreenRoof Brace er beregnet for bruk på flate tak der det er behov for en stabil og justerbar løsning for montering av solcellepaneler. Denne komponenten brukes hovedsakelig i kommersielle og industrielle installasjoner, men kan også anvendes på større boligprosjekter hvor solenergi er en sentral del av energiforsyningen. Den er spesielt nyttig i situasjoner der takets overflate krever en hevet montering for å unngå skyggeeffekter og andre hindringer.

Montering

Monteringen av K2 GreenRoof Brace er enkel og effektiv, tilpasset for å minimere tidsbruk og kompleksitet. Den festes direkte på taket med kompatible festemidler og kan justeres etter behov for å oppnå riktig vinkel og høyde for solcellepanelene. Dette gjør det mulig for montører å oppnå en optimal installasjon uten behov for spesialverktøy, noe som sparer tid og sikrer en sikker og pålitelig montering.