K2 Systems K2 BasicRail 22 4,8 m • 92715

K2 BasicRail 22 4,8 m

    • Dokumentasjon

      • Brukerveiledning
      • Teknisk Datablad

K2 BasicRail 22 4,8 m er en solid skinne designet for profesjonell montering av solcellepaneler. Denne aluminiumsskinnen passer perfekt på trapesformede platetak og som underlag for K2 Dome System. Den er robust, enkel å installere og sikrer langvarig holdbarhet.

Teknisk beskrivelse

K2 BasicRail 22 er laget av aluminium EN AW-6063 T66, kjent for sin styrke og holdbarhet. Skinnen er 4,80 meter lang, noe som gir stor fleksibilitet under installasjon. Den tåler tøffe værforhold og gir pålitelig støtte til solcellepanelene.

Funksjonalitet

Denne skinnen monteres raskt og enkelt med BasicClip-systemet. Den gir en stabil og sikker forbindelse, som er viktig for solcelleanleggets ytelse. Med sin lette og sterke konstruksjon, reduserer den installasjonstiden og øker effektiviteten.

Bruksområde

K2 BasicRail 22 er ideell for montering på trapesformede platetak og som underlagsskinne for K2 Dome System. Den passer både til boliger og kommersielle bygninger, og er perfekt for profesjonelle installasjoner.

Montering

Monteringen av K2 BasicRail 22 er enkel. Fest skinnen med BasicClip-systemet på det trapesformede platetaket eller bruk den som underlag for K2 Dome System. Følg instruksjonene for rask og sikker installasjon som sikrer optimal ytelse.