J&EL LED Strips • 92138

J&EL Led strip arbeidslys 25m 3000K IP44 230V

J&EL Led strip arbeidslys er en allsidig og kraftig lyskilde designet for å gi optimal belysning i ulike arbeidsmiljøer. Med sin varme fargetemperatur på 3000K og en lysstyrke på 930 lumen per meter, sikrer den et behagelig og effektivt arbeidslys. Dette produktet er ideelt for de som trenger en pålitelig og energieffektiv belysning til sine prosjekter.

Teknisk beskrivelse

Denne Led stripen har en spenning på 230V og en effekt på 8,6W per meter. Den tilbyr en lysstyrke på 930 lumen per meter og en fargetemperatur på 3000K, som gir et varmt og innbydende lys. Med en lys spredningsvinkel på 120 grader, dekker den et bredt område, og den er også dimbar, slik at lysstyrken kan justeres etter behov. Produktet har en IP44 klassifisering, noe som gjør det motstandsdyktig mot støv og vannsprut. Levetiden er estimert til 20.000 timer, noe som sikrer langvarig bruk.

Funksjonalitet

Led stripen er utviklet for å være både fleksibel og robust, noe som gjør den ideell for krevende arbeidsmiljøer. Den kan enkelt forlenges opp til en maksimal lengde på 50 meter, noe som gir stor fleksibilitet i installasjonen. Med sin dimmefunksjon kan lysstyrken justeres for å passe til ulike oppgaver og behov, og den gir et stabilt og jevnt lys uten flimmer, noe som er viktig for langvarig arbeid.

Bruksområde

J&EL Led strip arbeidsbelysning er perfekt for en rekke bruksområder, inkludert byggeplasser, verksteder, garasjer og industrielle områder. Den kan også brukes til midlertidige installasjoner som festivaler, utendørs arrangementer og andre steder hvor det kreves kraftig og pålitelig belysning. Takket være dens IP44 klassifisering kan den brukes både innendørs og utendørs, og den er motstandsdyktig mot støv og vannsprut.

Montering

For å montere Led stripen, må hele stripen fjernes fra trommelen før tilkobling til strøm. Det er viktig å sikre at stripen er korrekt tilkoblet med hensyn til polaritet (V+, V-). Produktet er ikke beregnet for kontinuerlig bruk over 24 timer, så det bør slås av for å forhindre overoppheting. For forlengelse, sørg for at de tilkoblede segmentene ikke overstiger en total lengde på 50 meter.

Våre partnere – trygge og profesjonelle monteringsløsninger

Når du handler hos Elektroimportøren, kan våre nøye utvalgte partnere montere alt for deg. Våre partnere er erfarne installatører som sikrer at jobben blir utført til avtalt tid, pris og med høyeste kvalitet. Enten du kjøper produkter direkte fra oss eller via en partner, får du alltid samme gode pris og trygghet.

Ved å velge en Elektroimportøren Partner får du profesjonell hjelp til både små og store prosjekter, med garanti om at alt blir installert i henhold til gjeldende forskrifter. Spar tid og stress – la våre partnere gjøre jobben for deg, slik at du kan være trygg på at alt er riktig utført.

Få ditt prosjekt fullført enkelt og sikkert med en Elektroimportøren Partner i dag!