J&EL Gulvovner • 54003

J&EL Gulvovn 2000W Hvit 2.0

J&EL Gulvovn 2000W Hvit 2.0 er en effektiv og stilren løsning for oppvarming av rom i ditt hjem eller kontor. Denne gulvovnen kombinerer moderne design med høy ytelse, og passer perfekt inn i enhver innredning.

Teknisk beskrivelse

Denne gulvovnen har en effekt på 2000W, med to varmenivåer: lav varme på 750W og høy varme på 2000W. Den opererer på en spenning på 220-240V, 50/60Hz. Ovnen er utstyrt med en mekanisk termostat som gir enkel betjening og presis temperaturkontroll. For ekstra sikkerhet har den overopphetingsbeskyttelse og veltesikring. Produktet inkluderer en 1,7 meter lang strømkabel.

Funksjonalitet

J&EL Gulvovn 2000W Hvit 2.0 tilbyr pålitelig oppvarming med høy sikkerhet. Den mekaniske termostaten gjør det enkelt å justere temperaturen, mens overopphetingsbeskyttelsen og veltesikringen sørger for trygg bruk. Ovnen er designet for å gi jevn varmefordeling og komfortabel oppvarming, samtidig som den er energieffektiv.

Bruksområde

Denne gulvovnen er ideell for bruk i stuer, soverom, kontorer og andre innendørsområder hvor det er behov for ekstra varme. Den er spesielt nyttig i rom som trenger rask og effektiv oppvarming. Med sitt moderne design passer den godt inn i ulike interiørstiler, fra klassisk til moderne.

Montering

Monteringen av J&EL Gulvovn 2000W Hvit 2.0 er enkel og krever ingen spesielle verktøy. Sett ovnen på siden og fest de medfølgende føttene med to skruer hver. Når føttene er festet, plasser ovnen på ønsket sted og koble til strømkabelen. Følg alltid produsentens anvisninger for sikker bruk og vedlikehold.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”