J&EL Dekorpære • 90917

J&EL Fillament Topforspeglet 5W E27

    • Dokumentasjon

      • Teknisk Datablad
      • Energiklasse

J&EL Fillament Topforspeglet 5W E27 er en dekorativ LED-pære som gir et mykt, behagelig lys. Med en reflekterende topp og dimbar funksjon er den perfekt for å skape en koselig atmosfære i hjemmet.

Teknisk beskrivelse

Denne LED-pæren har en E27 sokkel og bruker 5W, noe som gir en lysstyrke på 550 lumen med en varm fargetemperatur på 2700K. Pæren er dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter behov, og den har en høy fargegjengivelse med CRI 80.

Funksjonalitet

Pæren har en reflekterende topp som gir et retningsbestemt, mykt lys. Den er ideell for å unngå blending og skaper en lun stemning. Den dimbare funksjonen gir deg fleksibilitet til å tilpasse belysningen etter behov.

Bruksområde

Denne pæren passer godt i stuer, soverom, spisestuer, eller over kjøkkenbenker der du ønsker et behagelig, varmt lys. Den er spesielt egnet for pendel- og bordlamper, der du vil ha kontroll på lysretningen.

Montering

Monteringen er enkel – bare skru pæren inn i en standard E27 sokkel. Den dimbare funksjonen gir deg muligheten til å justere lysstyrken for å skape ønsket atmosfære.

Våre partnere – trygge og profesjonelle monteringsløsninger

Når du handler hos Elektroimportøren, kan våre nøye utvalgte partnere montere alt for deg. Våre partnere er erfarne installatører som sikrer at jobben blir utført til avtalt tid, pris og med høyeste kvalitet. Enten du kjøper produkter direkte fra oss eller via en partner, får du alltid samme gode pris og trygghet.

Ved å velge en Elektroimportøren Partner får du profesjonell hjelp til både små og store prosjekter, med garanti om at alt blir installert i henhold til gjeldende forskrifter. Spar tid og stress – la våre partnere gjøre jobben for deg, slik at du kan være trygg på at alt er riktig utført.

Få ditt prosjekt fullført enkelt og sikkert med en Elektroimportøren Partner i dag!