Hole in One Bokssøker • 91469

HOLE IN ONE 800NXL Bokssøker sett enkel vegg/takboks

Hole in One magnetsøkesystem er en innovativ løsning som gjør monteringen av plater og paneler over vegg- og koblingsbokser enklere og mer presis for snekkere. Systemet er kompatibelt med alle vegg- og koblingsbokser som finnes på det svenske og norske markedet. Dette gjør det til et allsidig verktøy for både profesjonelle snekkere og hjemmefiksere.

Teknisk beskrivelse

Hole in One magnetsøkesystem består av et sett som inneholder en søker, en boksinnsats med en diameter på 75 mm, og en boksinnsats med en diameter på 85 mm. Disse komponentene er designet for å passe perfekt til de fleste vegg- og koblingsbokser, og gjør installasjonen rask og nøyaktig. Magnetsøkesystemet sørger for at platene og panelene plasseres korrekt, noe som sparer tid og reduserer feilmarginen.

Funksjonalitet

Systemet fungerer ved å bruke sterke magneter for å finne og markere plasseringen av vegg- og koblingsbokser skjult bak plater og paneler. Dette gjør det mulig å kutte ut nøyaktige hull på riktig sted, hver gang. Magnetsøkesystemet er enkelt å bruke og gir pålitelige resultater, noe som gjør jobben mer effektiv og mindre stressende.

Bruksområde

Hole in One magnetsøkesystem er ideelt for bruk ved montering av alle typer plater og paneler, enten det er i nybygg eller renoveringsprosjekter. Systemet er spesielt nyttig for prosjekter der nøyaktighet er kritisk, som ved installasjon av elektriske koblingsbokser i vegger og tak. Dette gjør det til et uunnværlig verktøy for snekkere, elektrikere og hjemmefiksere som ønsker å sikre en profesjonell finish på sitt arbeid.

Montering

For å bruke Hole in One magnetsøkesystem, plasser boksmagneten i koblingsboksen og fest søkermagneten på utsiden av panelet eller platen. Juster platen eller panelet til søkermagneten og boksmagneten er justert på linje, slik at du kan markere den eksakte plasseringen av boksen. Bruk en egnet kutter eller sag til å lage et hull på merket plass. Systemet sikrer at hullene alltid er på riktig sted, noe som sparer tid og minimerer materialsvinn. Hole in One magnetsøkesystem gir deg en enkel, rask og presis måte å montere plater og paneler over vegg- og koblingsbokser.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”