Futurehome Startkit Duo er en effektiv løsning for å få full kontroll over energiforbruket og smarthusfunksjonene i hjemmet ditt. Denne pakken inneholder Futurehome Smarthub og HAN Sensor, som lar deg overvåke strømforbruk i sanntid og automatisere styringen av ulike smarthusenheter. Med Futurehome-appen kan du enkelt sette opp regler og automasjoner for å spare strøm og gjøre hjemmet smartere, uten store tekniske ferdigheter.

Teknisk beskrivelse

Futurehome Startkit Duo består av to nøkkelkomponenter: Smarthuben og HAN Sensoren. Smarthuben fungerer som kontrollsentralen i systemet og benytter seg av både Z-Wave og Zigbee-protokoller for å kommunisere med smarthusenheter. HAN Sensoren kobles direkte til AMS-strømmåleren din og lar deg overvåke energiforbruket i sanntid via Futurehome-appen. Smarthuben tilkobles hjemmenettverket via Ethernet-kabel og kommer med rask prosessor for å håndtere flere enheter samtidig. Settet inkluderer også nødvendig tilkoblingsutstyr som strømforsyning og Ethernet-kabel.

Funksjonalitet

Med dette startsettet kan du overvåke energiforbruket i sanntid og automatisere smarthusenheter basert på tid, strømpris eller kalender. HAN Sensoren gir nøyaktige data fra strømmåleren din, slik at du kan tilpasse strømbruken til perioder med lavere pris. Smarthuben gir deg mulighet til å kontrollere ulike smarthusprodukter og sette opp automatiseringer direkte fra Futurehome-appen, tilgjengelig for både iOS og Android. Settet gir deg også full kompatibilitet med andre Zigbee- og Z-Wave-enheter.

Bruksområde

Futurehome Startkit Duo er perfekt for alle som ønsker en enklere måte å kontrollere og redusere energikostnadene i hjemmet på. Med automatiserte styringsmuligheter kan du kontrollere alt fra varmeovner til lys og andre elektriske enheter, og justere forbruket etter tidspunkt eller strømpriser. Settet er designet for både privatboliger og mindre kommersielle bygg, og kan utvides med flere smarthuskomponenter når behovet oppstår.

Montering

Monteringen av Futurehome Startkit Duo er enkel og krever minimal teknisk kunnskap. Smarthuben kobles til hjemmenettverket via Ethernet, mens HAN Sensoren plugges inn i AMS-strømmåleren din. Hele systemet settes opp via Futurehome-appen, som veileder deg gjennom prosessen steg for steg. Etter installasjon kan du umiddelbart begynne å overvåke og styre energiforbruket ditt.

Forbehold

Dette er et smarthusprodukt som er utviklet og laget for små og medium smarthusinstallasjoner. Bruk aldri disse produktene i sammenheng med livsviktige komponenter/enheter. Vi anbefaler ikke produktet satt opp og benyttet med mer enn 30-40 enheter da dette kan gå ut over ytelse og stabilitet på produktet. Vi tar forbehold om oppgitt rekkevidde da dette kan påvirkes av lokale forhold og ytre påvirkning/forstyrrelser. Vi tar også forbehold om at programvare kan endres, noe som kan påvirke enkeltkomponenters egenskap og funksjonalitet. Større installasjoner bør prosjekteres og avtales i samarbeid med Elektroimportøren.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”