Futurehome Smart Charging • 4500748

Futurehome Smart Charging

Futurehome Smart Charging er en tilbehørspakke til Futurehome ELVA ladestasjon og inneholder et strømstyringssystem som håndterer smart strømforbruk og smartlading.

Denne pakken omfattes (per november 2023) av Enovas strømstøtteordning når den kombineres med en elbillader, se futurehome.io og enova.no for detaljer og vilkår.

Innhold: Futurehome Smarthub II, Futurehome HAN Sensor og Futurehome 16A relé.
Benytt Futurehome app for å kontrollere strømforbruket ditt basert på strømpriser, nettleie og egne ønsker.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”