Fujitsu Varmepumpe luft til luft • 90050

Fujitsu Norgespumpa 5.7 varmepumpe Sort

-+
  • Romstørrelse 95 til 125 m²
  • Integrert WiFi-styring
  • SCOP-verdi 4,60
  • SEER-verdi 6,50
  • Stillegående, 22 dB
  • Utviklet for norske forhold
  • Les mer...
    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Manual
      • Teknisk Datablad
      • Energiklasse

Fujitsu Norgespumpa 5.7 varmepumpe er en stilren og effektiv løsning, spesialtilpasset det tøffe norske klimaet. Med sitt slanke nordiske design, passer den diskret inn i norske hjem. Den er utviklet for å håndtere ekstreme temperaturer, og leverer høy varmeeffekt selv på kalde dager, noe som gjør den til et ideelt valg for norske husholdninger som ønsker både komfort og energisparing.

Varmedelen og SCOP

SCOP, eller "Seasonal Coefficient of Performance", er en nøkkelfaktor når du vurderer varmepumper. SCOP-verdien viser hvor mye varmeenergi enheten produserer i forhold til strømforbruket over et år. Med en SCOP på 4,6 gir Fujitsu Norgespumpa 5.7 varmepumpe hele 4,6 kWh varme for hver kWh strøm den bruker, noe som gir solid energieffektivitet. Jo høyere SCOP-verdi, desto mer varme får du ut av hver krone, noe som fører til lavere energikostnader. Denne modellen, med sin energiklasse A++, sikrer ikke bare redusert strømforbruk, men også stabil og komfortabel varme gjennom hele året, selv når temperaturen synker til ekstreme nivåer.

COP, eller "Coefficient of Performance", er en annen viktig måleenhet. COP viser hvor effektiv varmepumpen er ved spesifikke temperaturer. For Fujitsu Norgespumpa 5.7 leverer den høy varmeeffekt selv ved lave temperaturer, som for eksempel ved -15 °C og helt ned til -25 °C. Dette gjør den til en pålitelig og kostnadseffektiv løsning for nordiske hjem, der kalde vinterdager ikke setter noen begrensning for varmeytelsen.

Kjøledelen og SEER

SEER, eller "Seasonal Energy Efficiency Ratio", er en annen viktig faktor å vurdere når det gjelder kjølefunksjonen i en varmepumpe. SEER-verdien angir hvor effektiv enheten er til å kjøle ned hjemmet ditt i sommerhalvåret. Med en SEER-verdi på 6,5 gir Fujitsu Norgespumpa 5.7 deg 6,5 kWh kjøling for hver kWh strøm den bruker, noe som betyr at denne varmepumpen er svært energieffektiv også på varme sommerdager. Dette bidrar til lavere strømregninger når temperaturen stiger, samtidig som den sørger for en behagelig og kjølig innendørstemperatur.

Teknisk beskrivelse

Denne varmepumpen har en imponerende ytelse under krevende forhold. Den har en SCOP på 4,6, noe som sikrer høy energieffektivitet. Med en SEER på 6,5, er også kjøleeffekten optimalisert. Norgespumpa 5.7 opprettholder en nominell effekt helt ned til -15 °C, og er testet for drift ved temperaturer så lave som -25 °C. Ved -15 °C leverer den 3,40 kW varme, mens den ved -25 °C fortsatt gir 2,77 kW. Lavt støynivå og stille drift er oppnådd gjennom bruk av en stor varmeveksler i kombinasjon med en tverrstrømsvifte.

Funksjonalitet

Varmepumpen er utstyrt med en rekke funksjoner som øker brukervennligheten. Den har en rask og effektiv avriming, avanserte tidsstyringsfunksjoner, samt en 10-graders funksjon som holder huset frostfritt ved langvarig fravær. I tillegg kan man installere et filter for inaktivering av virus, noe som bidrar til et renere inneklima. Integrert WiFi gjør at pumpen kan styres fra hvor som helst, og gir full kontroll over oppvarmingen uansett hvor du befinner deg.

Bruksområde

Fujitsu Norgespumpa 5.7 er ideell for både små og mellomstore boliger. Den passer for dårlig isolerte boliger opp til 95 m² og godt isolerte boliger opptil 125 m². Denne modellen er perfekt for de som ønsker en rask og jevn oppvarming, og dens veggmonterte design sørger for optimal luftsirkulasjon. Med sitt slanke design bygger den kun 22 cm ut fra veggen, noe som gjør den diskret og plassbesparende i ethvert rom.

Montering

For å sikre korrekt og forskriftsmessig installasjon, må montering utføres av en F-gass sertifisert montør. Hos oss kan du velge mellom å kjøpe varmepumpen separat eller få den montert av våre profesjonelle montører.

Kjøp uten montering:

Dersom du ønsker å kjøpe varmepumpen uten montering, må du oppgi sertifiseringsnummeret til din valgte montør i handlekurven før kjøpet kan fullføres.

Ferdig montert:

Velger du ferdigmontert løsning, tar vi oss av hele prosessen. Med vår SpotOn-tjeneste får du jobben utført til fast pris. Du svarer bare på noen enkle spørsmål, og får tilbudet umiddelbart. Ved bestilling ordner vi alt, fra levering til montering, slik at du kan nyte en problemfri opplevelse.

Våre partnere – trygge og profesjonelle monteringsløsninger

Når du handler hos Elektroimportøren, kan våre nøye utvalgte partnere montere alt for deg. Våre partnere er erfarne installatører som sikrer at jobben blir utført til avtalt tid, pris og med høyeste kvalitet. Enten du kjøper produkter direkte fra oss eller via en partner, får du alltid samme gode pris og trygghet.

Ved å velge en Elektroimportøren Partner får du profesjonell hjelp til både små og store prosjekter, med garanti om at alt blir installert i henhold til gjeldende forskrifter. Spar tid og stress – la våre partnere gjøre jobben for deg, slik at du kan være trygg på at alt er riktig utført.

Få ditt prosjekt fullført enkelt og sikkert med en Elektroimportøren Partner i dag!