Varmecomfort 7mm PCS kabel 30W/m 41m 1247W • 1013935

Flxheat Varmekabel 30w/m 1247w 30w/M

FLXHEAT varmekabel er en kraftig og holdbar løsning for oppvarming både inne og ute. Den er designet for å tåle tøffe forhold og sikrer effektiv varmefordeling, enten det er i betonggulv eller under fliser og asfalt utendørs.

Teknisk beskrivelse

Med en diameter på 7 mm og en effekt på 30W per meter, er denne varmekabelen ideell for ulike installasjoner. Den kan brukes i temperaturer ned til -15°C, noe som gjør den egnet for både kalde og varme miljøer. Kabelens robuste konstruksjon sikrer lang levetid og pålitelig ytelse.

Funksjonalitet

Denne varmekabelen tilbyr jevn varmefordeling og kan brukes til is- og snøsmelting på uteområder, samt for oppvarming av innendørs gulv. Dens fleksible design gjør den lett å installere i forskjellige typer underlag, fra betong til kald asfalt.

Bruksområde

Kabelen er allsidig og kan brukes både innendørs og utendørs. Den er perfekt for oppvarming av gulv i boliger eller kommersielle bygg, samt for smelting av snø og is på trapper, oppkjørsler, og andre uteområder.

Montering

Installasjonen er enkel, men det er viktig å sørge for at omgivelsestemperaturen ikke er under -15°C ved montering. Kabelen kan legges direkte i betong, under fliser eller i asfalt, avhengig av bruksområdet.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”