Flexit Romventilator Roomie Dual W V2 sort • 4911032

Flexit Romventilator Roomie Dual Wifi V2 sort

Flexit romventilator Roomie Dual WiFi V2 er en toppmoderne løsning for balansert ventilasjon med varmegjenvinning, designet for å forbedre luftkvaliteten i enkeltrom eller deler av boligen. Denne avanserte enheten kombinerer effektivitet og teknologi for å gi et sunnere og mer behagelig inneklima, samtidig som energiforbruket reduseres. Med mulighet for trådløs styring og integrering i smarthus-systemer, setter denne romventilatoren en ny standard for moderne boligventilasjon.

Teknisk beskrivelse

Roomie Dual WiFi V2 er utstyrt med to kraftige vifter som sikrer kontinuerlig tilluft og avtrekk. Varmen fra avtrekksluften gjenvinnes gjennom en effektiv keramisk varmegjenvinner, som leverer temperert og filtrert tilluft tilbake til rommet. Dette sikrer maksimal energieffektivitet og optimalisert komfort. Enheten er dekket av en utvendig kappe i grålakkert aluminium, og er designet for å være robust og diskret i ethvert interiør.

Funksjonalitet

Med integrert WiFi-teknologi kan Roomie Dual WiFi V2 enkelt kobles sammen med andre lignende enheter for å ventilere større arealer eller flere rom. Enheten styres enkelt via en dedikert app, som tillater brukeren å starte, styre og overvåke systemet fra hvor som helst. Dette gjør det enkelt å tilpasse ventilasjonen etter daglig bruk og sesongmessige behov. Enheter kan også tilkobles eksterne sensorer for ytterligere tilpasning og effektivitet.

Bruksområde

Flexit Roomie Dual WiFi V2 er ideell for bruk i både nye og eksisterende boliger hvor det er behov for oppgradering av ventilasjonssystemet. Den er spesielt nyttig i rom som kjøkken, stuer og soverom, eller i mindre boliger som leiligheter og rekkehus. Med mulighet for integrasjon i smarthus-systemer, tilbyr denne enheten en fremtidsrettet løsning som kan vokse og tilpasse seg brukerens behov.

Montering

Romventilatoren kommer med tilkoblet strømledning og støpsel for enkel igangsetting. Montering er enkel og brukervennlig, og enheten kan raskt settes i drift uten behov for kompleks installasjon. Dens trådløse funksjon gjør også at sammenkobling av flere enheter kan gjøres raskt og effektivt, uten behov for omfattende kabelføring.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting