EZVIZ Smart kamera • 94612

Ezviz TY1 Pro 2K+

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning

TY1 Pro fra EZVIZ er et avansert smartkamera designet for innendørs bruk. Med 1080p oppløsning og panoramisk visning gir det klar og detaljert overvåking. Kameraet er utstyrt med smart nattsyn, patrol mode, og kan skille mellom menneskelige former. Det inkluderer to-veis samtale for enkel kommunikasjon og autotracking for å følge bevegelser.

Teknisk beskrivelse

Kameraet har 1/3" CMOS-sensor, 4mm linse med 80° horisontal og 43° vertikal synsvinkel. Det støtter H.264/H.265 videokomprimering og har et mikro SD-kortspor (opptil 512 GB). Kameraet opererer på 2,4 GHz Wi-Fi og krever en 5V/1A strømadapter.

Funksjonalitet

TY1 Pro har panoramisk visning, smart nattsyn opptil 10 meter, patrol mode, autotracking, og to-veis samtale. Den støtter også Google Assistant og Amazon Alexa for stemmestyring.

Bruksområde

Plasser TY1 Pro hvor som helst innendørs for optimal dekning. Bruk EZVIZ-appen for å få tilgang til kameraets live feed, motta varsler og kommunisere via to-veis samtale.

Montering

Enheten kan monteres på vegger, tak eller plasseres på flate overflater. Den inkluderer en 10° vippet base for enkel justering.

Forbehold

MicroSD-kort og skyabonnement selges separat. Enkelte funksjoner kan variere avhengig av region og enhetskompatibilitet. Støtter ikke 5 GHz Wi-Fi.